keskiviikkona, syyskuuta 26, 2007

Upeita ohjeita

Kyllä nyt syyhyttää ihan mielettömästi! Ensinnä kuva kahdesta lähes valmiista maskotista:
Valmistuivat tosi nopeasti! Vielä pitäisi kasvot kirjailla ja keksiä kenties jotain muuta hauskaa. Kaulahuivit? Täysin ruskanvärinen on Piikun hahtuvanjämiä, toisessa on samaa ja toisena säikeenä kaverilta saatua jotain ohuempaa ja tiiviimpää hahtuvaa. Ei huopunut niin hyvin kuin tuo pelkkä Piikun hahtuvasta tehty. Eli siis kaksinkertaisella hahtuvalla tehtyjä, 4 mm bambusukkiksilla.

Lisäksi tämmöisen ohjeen tulostin Diakoniatyön hahtuvia ajatellen, ja tämän Sukkasatoa silmälläpitäen. Katla-nimi houkuttelee tekemään sukat Teijan Tallin Teijalle, kun yksi hevonen on Litla-Katla.

Tilasin eilen sankoja sovitukseen Favopticilta. Jännittää! Sankojen pitäisi olla täällä parin päivän sisään.

Ja vielä tuo Päivän sana! Ihan mieletön! "Herra, sinä asetut kilveksi eteeni, sinun oikea kätesi tukee minua, sinun apusi tekee minut vahvaksi. Sinä teet varmoiksi askeleeni, polveni eivät horju. " Ps. 18:35-36 (KR92)

Voi kun saisi tämän hyvän fiiliksen pysymään koko päivän :) Poikien päiväunikuviot koettelee hermoja, kun isompi haluaisi jättää nukkumatta, mutta on on illalla niin kiukkuinen, että on laitettava yöunille jo 19-20... Edittiä myöhemmin, jos on tarvetta. Nyt ei ehdi tarkistaa, mitä tuli kirjoitettua! Menee muuten hulinaksi :)

Ei kommentteja: