sunnuntaina, syyskuuta 09, 2007

Ensimmäiset pupuset valmiina!

Vihdoin valmiita pupuja, mitä esitellä:


Lankana Nalle Colori ja 2,5 mm puikoilla tikuteltu. Toisissa silminä ohjeen mukaan puuhelmet, toisiin kirjailin silmät, vaan eivät kovin hyvin näy. Johtunee myös tummasta pohjaväristä. Helmet myös varmaan painaa, jos vauva kellii paljon mahallaan, joten pitäisi keksiä silmiksi jotain, mikä näkyisi muttei painaisi. Helmisilmäiset menevät Eelin pikkuveljelle ja kirjaillut serkun Nico-pojalle. Nämä kuuluvat myös tänne:
Seuraavaksi puikoille vaaleansinistä vauvalankaa ja lisää pupusia. Niin joo, se veljen synttärilahjakin pitäisi tehdä...

Olo siis helpottaa antibioottien ansiosta ja jaksaa tehdä vähän muutakin kuin maata sohvalla. Tomukin kotiutui ja on sen oloinen, että on ottanut reissustaan kaiken irti :) Tomun repusta löytyi makea ylläri, joka aiheutti riemunkiljahduksia, haparoivia sormia, rouskuvia hymysuita ja loistavia silmiä (lue: purkillinen karkkia nimeltä Fruit Drops). Kiitos M&M!

Kiitokset myös sukulaisille sinne Muurameen, sekä paikallisille että vieraileville tähtösille! Mukava kun kävitte! Meinasin äkkiä kaivaa semmoista saunapipon mallia, mutta en nyt tähän hätään löytänyt ;) Etsinnät jatkuvat.

Ei kommentteja: