maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Punnituspäivä

Ihan kivastihan taas oli viikko mennyt: -700 g ja -1 cm! Kaikkiaan on lähtenyt 2,3 kg ja 6 cm. Tekaisinkin tuohon palkkiin oman kohdan painonpudotuksen seurannalle.

Ajattelin myös hieman valaista tätä sivupalkissa olevan napin taustaa:


Halusin ottaa tämän blogiini, koska taustas
sani on paljon kohtaamisia alkoholiongelmaisten kanssa. Teininäkään en ole oikein osannut suhtautua toisten pämppäämiseen, kun en vain kertakaikkiaan ymmärrä, mikä siitä tekee niin hauskaa. Miten jollain aineella voi olla sellainen valta ihmisiin, että sillä rikotaan perheitä, tuhotaan ihmissuhteita, oma elämä... ?? Ei mahdu meikäläisen jakeluun ei. Itse en ole koskaan ollut kännissä enkä koe jääneeni mistään paitsi.

Kait mun pitää tästä vierashuoneen sängyltä kohta nousta, kun meinaan istualleni nukkua! Oli tiivis päivä poikien kanssa, niin piti tulla vähän henkäisemään. Tulipa samalla blogi päivitettyä :) Tarkoitus oli myös opetella käyttöä, mutta eipä taida tulla mittään, kun meinaan vaan pilkkiä!

3 kommenttia:

Lankavuori kirjoitti...

Kiitos kommentista! Tulin heti katsomaan blogiasi ja hyvältä näyttää :) Lisäsin heti suosikeihin. Minulla on samanlainen laihis/jumppaprojekti menossa :)

Lankavuori kirjoitti...

Ja vielä toinenkin viesti heti perään ;) en löytänyt blogiasi vielä blogilistalta?

bilkis kirjoitti...

Asiallinen nappi sulla.Itse nautin kohtuudella nuoruuden ylilyöntien jälkeen. Suomalaiset läträävät, kun ovat niin alemmuudentuntoisia ja epävarmoja. Nykyinen nuoriso voi jo onneksi valita kahvilan kuppilan sijaan. Ei ollut mahdollista vielä 80-90-luvulla.