maanantaina, syyskuuta 03, 2007

Punnituspäivä

Päätettiin molemmat isännän kanssa pitää Painonvartijoiden pistekuuria yllä. Neljäs viikko lähtee tänään käyntiin ja painoa on lähtenyt viime viikosta 800 g ja vyötäröltä sentti! Kaikkiaan on lähtenyt 1 kg 800 g ja 5 cm. Kaikki vain syömisiä katsomalla! Vielä kun saisi lisättyä enemmän liikuntaa rytmeihin niin hyvä olisi. Tahtoo vaan tuo liikunta rajoittua puikkojen heilutteluun ;)

Eilen aloittelin veljelle synttärilahjaa, vihreää vihreää! Ei kerrota enempää, jos vaikka eksyy tänne. Big Brotheria katsoessa tuli luotua alku kahteen kertaan, kun en ole aiemmin käyttänyt noin paksua lankaa (Isoveli Colori), mutta josko tuosta kakkosesta tulisi jotain valmista. Neljäs pupu pääsi myös puikoille. Tosi tiivistä tulee, kun ohjeen mukaan olen tikunnut Nalle-langasta 2,5 sukkapuikoilla. Jotain lisää olisi kiva tehdä pakettiin, erityisesti serkun keskospojalle. Ehkäpä Bambinosta pipo? Vai olisikohan jossain kiva pienen nutun ohjetta? Vinkkejä otetaan vastaan :)

Pojat on vihdoin tervehtyneet räkätaudista. Taikka vielä pientä on, mutta ei enää lämpöjä. Keskiviikosta asti kökitty sisällä niin alkaa olla levotonta poikien meno. Eilinen ilta oli ihan mahdoton! Vielä kun oma mieli oli alhaalla kuolinuutisen takia niin ilta oli vähän sitä ja tätä. Teen sijaisuuksia hoitoalalla parissa palvelutalossa niin toisessa oli kuollut yksi asukas, jonka kuolema oli kaikkea muuta kuin odotettavissa. Kova pala. Kait tähänkin on totuttava, jos alalla meinaa jatkaa.

Mistähän saisi vähän oppia, miten tuohon sivupalkkiin saisi noita nappeja laitettua "oikein" eli kun klikkaa niin pääsee sinne? Mä en osaa, jos se pitäis ensin ladata kuva ja siihen liittää linkki, niin kuin jossain neuvottiin.
Apuva!

2 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Täällä on ainakin yleisohje vauvan nutulle:
http://www.kaspaikka.fi/neulonta-A&O/asusteita_vaatteita/vauva/vauvannuttu.htm

Ja täällä Lankakomeron suunnittelema fiinimpi nuttu: http://www.saunalahti.fi/meriam1/ohjeet/vauvan_asu.html

Onnea painonpudotukseen! Hyvin on mennyt!

Monna kirjoitti...

Onpas söpöjä :) Kiitos uhoava gnu!