maanantaina, syyskuuta 17, 2007

Punnituspäivä

Puntari näytti tänä aamuna + 300 g ja vyötärönympärys - 1 cm.

Joppe! Oisko tämmönen malli hyvä?

Tänään siis pikkuveljeni täyttää 23 v ja tässä kuvat lahjasta. Vähän kuulemma piukka, mutta kait tuo käytössä vähän antaa myöten. Lankana Isoveli Colori, tommonen samantyyppinen kuin ne seiskaveikan uudet Kantrit. Veljen lempiväri on vihreä niin ei tarvinnut värivalintaa kauan miettiä! Neulottu alku 5 mm ja 40 cm pyöröllä ja kavennusosa 4,5 mm sukkiksilla, kun 5 mm sukkikset (kuten monen monta muutakin kokoa) puuttuvat varastoista. 2 o 3 n ja loppukavennukset joka puikolla 2. ja 3. viimeinen silmukka yhteen. Malli sovellettu jostain nuorisopipon ohjeesta Suuri Käsityökerho -lehdestä. Laitan nron jahka lehti tulee vastaan. 80 silmukkaa, ehkä olisi saanut olla 85 tai 90. Äitikin tilasi pipon itselleen, tarttee ottaa ohjelmaan keskospojan töppösten jälkeen. Nuo pipot ovat kyllä mukavaa neulottavaa erityisesti telkkaa katellessa. Puputkin alkavat mennä ulkomuistista, mutta kun on niin pientä niin pitää olla tarkempana.

Hammaskivenpoistossa kävin tänään. Ikenet on vähän hellänä, mutta kyllä nyt kelpaa hymyillä ;) *ottaa itseään niskasta kiinni ja rupeaa hoitamaan hampaansa kunnolla.* Ite olen ollut niin kovapäinen tenava, että en ole oppinut tuota"Harjaa hampaat aamuin illoin" -tapaa. Omille tenavilleni koitan sitä opettaa, tai että ainakin iltaisin harjattaisiin. Hyvillä mielin lähtevät hammaspyykille, niinhän sitä sanotaan, että rutiinit luovat turvallisuudentunnetta. Marraskuulla olisi paikkausta tiedossa, jippii.

Päivän sana näkyy olevan ajankohtainen ainakin minun elämässäni. Eilen Sanan ja rukouksen iltapäivässä puhuttiin rukouksesta ja rukoiltiin moneen kertaan. ("Rukoillessanne älkää hokeko tyhjää niin kuin pakanat, jotka kuvittelevat tulevansa kuulluiksi, kun vain latelevat sanoja." Matt. 6:7 (KR92)) Tuon jälkeen Jeesus opettaa Isä Meidän -rukouksen. Tekisi mieli kirjoittaa aiheesta vaikka kuinka pitkästi, rukous on niin mahtava asia :) Rukoukset kantavat, rukouksessa voi parantua, rukoillessa voi saada armolahjoja... ja rukouksessa voi vain olla hiljaa ja antaa Jumalan hoitaa.

Ei kommentteja: