maanantaina, lokakuuta 19, 2009

Basisti-parka...

...kun ei osaa rouva kutoa oikean kokoista pipoa. En kirjoittanut edellisestä mambo-piposta (joka olisi saanut olla 2 cm pidempi) kunnollisia tietoja ylös, ja tämän tein sileällä neuleella enkä joustimena, niin pienihän siitä tuli. Basisti-teksti onnistui kyllä hyvin, mallia otettu Kristelin Idealisti-piposta. Ei siis muuta kuin uutta puikoille. Harmi, että tuo oranssi mambo meni suurelta osin tuohon. Seuraavat värivaihtoehdot ovat punainen, musta ja ruskea. Harmitus!

Basisti-pipo
Koko: liian pieni
Lanka: Novita Mambo Oranssi (väri 236)
Puikot: 5 mm
Kulutus: 71 g
Muuta: 70 s ja 28 krs ennen kavennuksia ovat liian vähän. Pari senttiä kumpaankin lisää niin tulee passeli. Aiemmin en ole tykännyt neuloa Mamboa, nyt neulominen sujui mukavasti ja pipo valmistui kahdessa illassa.

7 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Teksti on ainakin hieno ja itse basisti näytää ilahtuneelta:) Mambo on sen verran paksu lanka, että tulee nopeasti valmista.

Tiina kirjoitti...

Makee pipo!!!
Terkkuja vaan basistille, osaa poserata :)

M kirjoitti...

Kiitos :) Kerrotaan terveiset!

Helmis kirjoitti...

Vau, kun hieno pipo. Harmi, jos tuli liian pieni, mutta tuostahan on kyllä aika kätevää sitten parantaa seuraavaan!

Pahoittelut, kun en muistanut tulla blogiisi vastaamaan kysymykseen siitä Raitalangasta. Tarkoitus kyllä oli, mutta se oli kuitenkin unohtunut. Onneksi sentään itse hoksasit katsoa vastauksen sieltä kommenteista :).
Se ruskea raitaveikka on tosi kauniin väristä. Mulla on joku toinenkin ruskearaidallinen kerä, mutta siinä värit ei ole ollenkaan niin kauniit, vaan jotenkin valjut!

Oikein hyvää viikonloppua!!

mummo kirjoitti...

Heips! Olen nyt kassellut tuota pipoa...vävyn päässä,eikä se itseasiassa ole ollenkaan liian pieni! Toki en tiedä,mihin sen piti ulottua,mutta hieno on ja ainakin keikalla varmaan on jees!
Värit loistaa!

M kirjoitti...

Mummo, toiveena oli pipo, joka tulee reilusti korviakin suojaamaan. Tuossa kirjoneulekin vielä kiristää ympärysmittaa kireämmäksi, mitä en osannut ottaa huomioon.

Helmis, Joo, tästä on hyvä parantaa.

Eli jos jollakulla on oranssia mamboa ylimääräisenä kaapissa kerä tai pari, voisin ostaa tai vaihtaa johonkin lankaan/suklaaseen/tms ... :)

Marika kirjoitti...

Tosi hieno teksti ja basistin ilmeestä päätellen pipo "osu ja upposi" ;)