maanantaina, lokakuuta 12, 2009

Syysloma!

Tulipas vietettyä mukava viikonloppu juurilla. Lauantaina käytiin isännän kanssa Deeppareiden keikalla Alavuden Puustellissa ja sunnuntaina kävin alavutelaisessa gospelmessussa (jota voi muuten seurata netissäkin) ja tänään mummo kyyditsi pojat ja minun kotiin. Syyslomaviikko on polkaistu käyntiin, mukava viettää sitä kotona lasten kanssa. Hekin selvästi kaipasivat lomaa. Mukava katsella omaakin kalenteria, kun tämän viikon ainut merkintä on Syysloma :)

Poikien jalat ovat kasvaneet kesän mittaan ja villasukat alkavat olla pieniä. Viime vuonna Elmeri vielä meni 24 koon kengillä, nyt koko on 27-28 ja isoveljellään 29. Onneksi täti teki muutamat sukkaset fabelista ja lupasi tehdä lisääkin, kun saa päivitetyt koot. Pitäisikin pakata sukkalankaa kokotietojen kanssa pakettiin tällä viikolla ja kiikuttaa postiin. Yhdet sain tässä aikaiseksi Elmerille, ovat just eikä melkein :)

Elmerin sukat
Koko: n. 27
Lanka: Drops Fabel väri 520
Puikot: 2,5 mm
Kulutus: 32 g
Muuta: tehty tätä ohjetta mukaillen.

Tiina järjesti blogissaan arvauskisaa siitä, pitääkö hänen lankalakkonsa. Kävin veikkaamassa, että jos repsahtaa niin se tapahtuu lokakuulla ja niinhän siinä sitten kävi, että komea repsahdus tapahtui. Hyvästä arvauksesta sain vyyhdillisen upeaa lankaa:


Lanka on Cascade220 ja värinro 2411. Haasteellinen kuvattava, on omaan silmääni tummempi mitä kuviin sain tallennettua. Tästä linkistä voitte kurkkia oikeampaa sävyä. Näistä kuvista ylempi on lähempänä oikeaa väriä. Ihanan pehmoista ja paksua perulaista villaa, nam! Kiitos Tiina! Meillä on toinenkin projekti meneillään, mutta siitä lisää vasta myöhemmin ... ;)

PS. Tiina järjestää Jouluisen aarrevaihdon, käykääpä innokkaat ilmoittautumassa.

PPS. Te, jotka rukoilette, niin muistetaanko yhdessä Hetkiä Heimolasta Seijaa sekä Kangaskasaa?

3 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Oih! Sä olit kattomassa Deeppareita. Mä meinasin kans lähteä, mutta en saanu ketään mukaan enkä viittiny yksin lähteä. Harmittaa.

M kirjoitti...

No voi hitsi! Kyllä sinne olis sekaan mahtunu :) Jospa sitten ensi kerralla? Kattelin keikkalistaa, ettei siellä ole keikkoja lähimailla hetkeen :( Toivottavasti kuitenkin pian tulisivat. Me moikkaillaan keikoilla Villeä, kun on yhteistä historiaa takana :)

Marjut kirjoitti...

Lasten jalat kasvavat uskomatonta vauhtia:) Kummitytön jalka pitäisi myös mitata joulusukkia varten:)