sunnuntaina, lokakuuta 04, 2009

Ah, ihana :)

*Edit 9.10.2009 klo 15:25: Huivi on päässyt esille tänään. Tervemenoa hypistelemään :) *

Tänään sain huivin pingottumasta ja langat pääteltyä ja olipa huivi jo päälläkin Pulputinpannun konsertissa. Tiistaina huivi matkaa Kertun mukana Jyväskylään Silkkivillaan hypisteltäväksi pariksi viikoksi-kuukaudeksi. Projekti oli pidempi kuin luulin siihen ryhtyessäni: 2,5 mm puikoilla saa kerroksen poikineen tikuttaa! Mutta kyllä oli sen arvoista, huivi on ihana! Lämmin mutta kevyt. Lanka on siis Utuna Uhtu väriltään Lohtu ja erittäin miellyttävä neulottava. Parempia kuvia (poseerauskuvia?) luvassa tulevaisuudessa. Kiitokset vielä Kertulle tästä mahdollisuudesta sekä kärsivällisyydestä :)


Minttumaari
Koko: 126 cm x 69,5 cm
Lanka: Utuna Uhtu Lohtu
Puikot: 2,5 mm pyörö
Kulutus: 75 g
Muuta: Lankaa jäi n.16 g, jolla olisi vielä tehnyt useammankin kerroksen esim. mallikertaa 3 pidemmäksi. 2 mallikertoja en laskenut, mutta niitä on MONTA.

Eilen sain vihdoin onnistumaan pyöreän huivin aloituksen. Tänään saattaa myös hypätä oma Revontuli puikoille, jos Elmerin sukat valmistuvat. Ja snyylle haluaisin tehdä jotain, ja jotain isänpäiväistäkin pitäisi keksiä... *sur sur sur* ja vyyhtikasaa katsellessa alkaa tehdä mieli langankerintälaitetta. Yllättävän arvokas kapine (nettikaupassa 40 eur). Vaan onpa tuossa synttärit ja joulukin tulossa, jos joku lahjatoiveita tahtoo tietää ;) Jeps, takaisin kutimen ääreen!

9 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hyvä, kun muistutit kestolahjatoiveesta:)

sade kirjoitti...

kauniin värinen huivi <3

M kirjoitti...

Kiitos :)

Kaisa kirjoitti...

Se ON ihana!!

Zelda kirjoitti...

Kaunis toteutus Minttumaarista!

M kirjoitti...

Kiitos kiitos :) Tuskin maltan odottaa, että saan sen käyttööni.

Marika kirjoitti...

Tosi kaunis!

savisuti kirjoitti...

Ihanan värinen minttumaari! Pistäydyin tänne Sny-sivulta ja ihailen kauniita neuleitasi! Siu!

M kirjoitti...

Kiitoksia jälleen :) Ja tervetuloa uudelleen!