tiistaina, lokakuuta 13, 2009

Hemmottelu jatkuu :)

Ja jälleen on aihetta kirjoitella. Oli nimittäin iiiso kuori postilaatikossa tänään pitäen sisällään:


2 herkullisen väristä kerää Nalle-lankaa, kerä uutta tuttavuutta Katjaa, saunahunajaa, käsivoide & hierontapallo ja lämpimiä ajatuksia viljelevä kortti :) Värit on taas langoissa vähän sinne päin, en näköjään osaa kuvata. Punainen kerä on viininpunainen ja vaalea kerä on... mikäs tämä nyt olisi? Ruskeaan taittuva valkoinen? Ei ihan beige, mutta siihen suuntaan, tykkään molemmista kovasti! Käsirasvaa kaipailen erityisesti syksyllä ja talvella, kun vedellä lutraaminen saa kädet kuivumaan. Saunahunajaa olen joskus käyttänyt, kiva saada uusi purkki. Hoitaa hellästi kuivaa ihoa. Tuhannet kiitokset Sny!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin blogiisi.Neulomiskärpänen on myös purassut minuakin taas pitkästä aikaa tänä syksynä ja ei olisi aikaa oikeasti sille. Blogissa vierailu vaan yllyttää lisää neulomaan, kaikkea ihanaa sää osaat tehdä! Mää pyörittelen lähinnä tutulla kaavalla sukkia, lapasia ja pipoja, sellaisia mitkä osaa jo unissaankin tehdä. Ehkä keväällä, jos/kun valmistun ja oon työttömänä niin ehtisin opetella uuttakin, nuo sun huivit on huikeita :)

Kaunista syksyä!
t. TiinaS

M kirjoitti...

Kiitos Tiina kommentista, ja saa tänne useamminkin eksyä :) Sukat, lapaset ja pipot ovat tärkeitä näillä keleillä, meidänkin varastot tarttis täydennystä ja mä vaan neulon kaikkea muuta :-D

Marika kirjoitti...

Ihana paketti!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä on tuo kuvassa oleva upea merkkaus? Aivan hypähtää silmille!

M kirjoitti...

Se on isoäitini (kohta 87 v) merkkaama liina, johon teki itse reunapitsinkin. Minustakin se on UPEA :)