tiistaina, marraskuuta 10, 2009

Sairastuvalta päivää.

Viime viikolla oma niskani ja selkäni alkoivat särkeä alkuviikosta. Torstaina nousi kuume Elmerille kadoten perjantain aikana nousten lauantaina Jalmarille. Nyt Jalmari alkaa olla lähes kuumeeton, mutta Elmeri nostatti maanantaina uuden kuumeen, joka huitelee jatkuvasti 38,5-39 paikkeilla. Maanantaina kävimme terveysasemalla istumassa 1,5 h, tai pojat kyllä jaksoivat mellastaa melki koko ajan... Itse olin ihan poikki, kun olin edellisen yön melkein valvonut. Vielä 1:30 katsoin kelloa ennen unen tuloa, ja klo 3-4 Elmeri sai itkukohtauksen ja häntä lääkittiin. Sen jälkeen jäin kuuntelemaan, hengittääkö poika. Joten isännän lähtiessä hakemaan Ventolinea totesi hän, että tässähän on tamiflukin. "Mitä??" olin ihan öönä. En siis ollut katsonut reseptiä terveysasemalla, kun oletin sen olevan vain ventoline-resepti kurkunpääntulehdusyskää helpottamaan. No, toivottavasti kuurista on apua. Omakin olo on kuumeinen, isäntä on myös loppuviikon sairaslomalla. Kouluhommat ja kotihommat jää jalkohin ja stressi meinaa iskeä, mutta eipä sairaana (tai lasten sairastaessa) paljoa ehdi ja jaksa.

Vanhenin kuun lopulla jälleen. Sain pääosin rahaa lahjaksi ja kehoituksen ostaa itselle jotain kivaa. Ostaa päräytin siis tämmöisen ihanuuden, joka saapui sopivasti tiistaina sairaspäivääni piristämään:
Ilun Handusta vyyhti ihanaisen pehmeää 100% BFL-villaa ja väri on nimeltään I'm a Soul Man. Nam.

Lisäksi Laura-ystäväiseni lahjoi minua ihanaisilla vyyhdeillä Utunan värjäämää kampalankaa, Ringa-neitiä ja tehtävä on tehdä itselle jotain ihanan naisellista :) Onnistuu!

Isänpäivälahja odottaa vielä postitusta, joten kuvia siitä myöhemmin. Löysin kuitenkin sitä tehdessäni uuden rakkauden, jonka nimi on Cascade 220 Wool. Pehmoinen, lämmin ja hyvän vahvuinen lanka. Nam, pinkkiä, burgundia, oranssia, keltaista, omenanvihreää ja ylängönvihreää. Herrrrkullisia värejä! Näitä saa ainakin Secret Woolista. No, jos mä ihan vaan vähän vilautan sitä lahjaa...

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Voi teitä! Paranemisia ja jaksamisia!

kerttu kirjoitti...

Mekin odotellaan sydän syrjällään mikä ihme tauti tänne on tulossa. Kaikkea on liikkeellä. Onneksi langat lohduttaa:)

sade kirjoitti...

paranemisia!
ja onnea syntymäpäiväsi johdosta <3

M kirjoitti...

Kiitos kaikille! Voiton puolella ollaan. Perjantaina piti hakea Jalmarilla korvatulehdukseen kuuri, mutta pojat olivat tänään hoidossa. Tästä se arki taas lähtee.