maanantaina, marraskuuta 23, 2009

Marrassnyy

Päivä alkoi harmaana ja kiireisenä lasten kerho- ja hoitokyydeillä. Koitin koko aamupäivän tehdä kouluhommia vaan keskittymiskyky ei tahtonut millään riittää. Samalla revin harmaita hiuksiani ihanaisen Wordin kanssa: ryhmätyö ei näytä omalla koneellani ollenkaan samalta kuin toisen koneella (asettelut). Toisella kun on word 2007 ja omalla koneellani 2003. Koita siinä sitten tehdä töitä, kun asetukset menee ihan pieleen jotain muokatessani. Mur. Vaan kirjastossa kun jupisin asiasta sain vinkin, että tallennettaessa rtf-muotoon asiakirjojen pitäisi aueta kaikilla mahdollisilla ohjelmilla, myös Macillä, oikein. Kiitos Heli! Laitanpa tämän visusti korvantaakse jatkoja ajatellen. Toivottavasti muutkin hoksaisivat tämän niin ei tarvitsisi purnata sitä, miten toisten tekemät hienot ryhmätyöt eivät aukea omalta koneelta, kun ne on tehty koulussa 2007 versiolla, mikä harvemmalla opiskelijalla on kotona.

Pihinän ja puhinan innoittamana imuroin kämppää aamupäivän. Tällaiset päivät, joina ei saa mitään aikaa, nostavat stressikerrointa. Deadlinet alkavat kohta paukkua koulutöiden osalta. Vaan jospa huominen kompensoisi tätä päivää.

Päivää piristi äitini vierailu, hänen tuomansa kukkaset ja herkut sekä hiusten käsittely :) Otsuri ei enää pistele silmiä ja palisanteri-nimistä väriä tuupattiin tukkaan. Kyllä taas kelpaa olla :) Ja pihinän ja puhinan keskelle osasi snyynikin sopivasti postittaa pakettinsa. En osannut odottaa pakettia vielä, kun sny juuri kirjoittelu olevansa flunssan kourissa. Toivottavasti olosi on jo helpottanut!

Kaunissa marimekon pussissa oli keriä vähän joka lähtöön! 2 kerää Rose-mohairia päätynee huiviksi, Maijoista tulisi makoisat sukat tai lapaset ja Butterfly-silkkilanka hinkuu kaulahuiviksi. Lett-Lopi ja Iceland vielä odottavat visiota. Kiitokset kivasta paketista Sny!

2 kommenttia:

kerttu kirjoitti...

Palisanteri on ihana tummanruskea!

Onnea taistelussa deadlineja vastaan...

M kirjoitti...

Kiitos :)