sunnuntaina, tammikuuta 04, 2009

Vuonna 2008 osa 2

Löysin tällaisen viime vuonna tekemäni yhteenvedon, joten tässä uusi. Ei vaan tahdo ajatus kulkea, tuntuu että niin paljon on tapahtunut vuoden aikana toisella osa-alueella ja toisella ei mitään ihmeitä. *Edit 5.1.: Kävin lisäämässä unohtuneita juttuja*

1. Mitä sellaista teit vuonna 2008, mitä et ollut tehnyt koskaan aiemmin? Neulerintaman juttuja osin laitoin tuonne toiseenkin eli tempaukset joihin osallistuin. Lisäksi pääsin opiskelemaan ammattikorkeaan. Todistin lapsukaisen hammasonnettomuutta sekä lasien saamista. Viimeinen viisauden hammas poistettiin.

2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi, ja teetkö enemmän ensi vuodelle? Näkyi toteutuneen viime vuoden tavoitteet eli kouluunpääseminen ja neulomisen jatkuminen :) Uudelle vuodelle tavoite päästä edes kerran KipAkoiden kanssa neulomaan Jyväskylään. Muuten tavoite selvitä koulu- ja kotihommista kunnialla ja saada kesätöitä. Ja jatkaa neulomista :) ja pitää blogi hengissä. Ja jotain arvontaa järjestää tänä vuonna, kun taas syksyllä meni ohi sekä blogin synttärit, omat että Tomun. Neulomistavoitteita jos asettaisi niin ne voisivat olla yksi valmistunut neule kummastakin lace-kirjastani.

3. Synnyttikö kukaan läheisesi? Kaksi serkkua, yksi kaveri, muutama tuttu.

4. Kuoliko kukaan läheisesi? Ei. Paitsi jos naapurin koiranpentu Taavi lasketaan ja miehen enon cockeri Emma.

5. Missä maissa kävit? Tiukasti on pysytty koto-Suomessa, edelleen.

6. Mitä sellaista haluaisit vuonna 2009, jota puuttui vuodesta 2008? Toivon, että Krito-ryhmä tuo uudenlaista itsetuntemusta ja eheytymistä. Edelleen parempaa arjen organisointikykyä. Enemmän neuleaikaa ja ratsastusaikaa.

7. Mitkä vuoden 2008 päivämäärät tulet aina muistamaan ja miksi? Ehkä ei päivämäärät, mutta kesä oli kovin kylmä ja meillä tehtiin putkiremontti. Lisäksi elokuulla pihalla mylläsi kaivuri. 23.12. Jalmari sai silmälasit. 1.9. pojat aloittivat hoidon ja minä koulun.

8. Mikä oli suurin saavutuksesi tänä vuonna? Kouluun pääseminen ehdottomasti.

9. Mikä oli suurin epäonnistumisesi? Mitähän se voisi olla... en mä keksi mitään. Ehkä tuo joululahjapolitiikka, ettei kaikki valmistunut ajallaan.

10. Kärsitkö sairauksista tai vammoista? Niska- ja päänsärkyjä, joulun jälkeen mahatauti. Ei isompia, muistaakseni.

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? Veikkaisin Stitch'n Bitch-kirjaa ja Mary Oljen kirjaa. Muuta ihmeitä ei tule mieleen. Tai no, parkkikortti koulun parkkikselle on osoittautunut tosi hyväksi alkuepäilyjen jälkeen. Ei tartte miettiä, minne auton tunkee.

12. Kenen käytös herätti hilpeyttä? Varmaan kaikkien läheisten paikkapaikoin. Ja julkkisten älyttömyydet.

13. Kenen käytös masensi? Oma lähinnä. Välillä miehen, välillä lasten, välillä koulukavereiden. Huonot päivänsä meillä kullakin. Lisäksi kaikki väkivaltaisuudet ja lasten laiminlyönnit masentavat aina.

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Ruokaan, bensaan ja laskuihin.

15. Mistä olit oikein, oikein, oikein innoissasi? Opiskeluista ja koulukavereista. Lasten uusista taidoista esim Jalmari oppi ajamaan ilman apupyöriä ja Elmeri oppi polkemaan pyörällä.

16. Mikä laulu tulee aina muistuttamaan sinua vuodesta 2008? Poets of the Fall: Psychosis

17. Oletko
a) onnellisempi vai surullisempi? onnellisempi
b) laihempi vai lihavampi? 5 kg laihempi
c) rikkaampi vai köyhempi? rikkaampi kokemuksellisesti, rahallisesti köyhempi kiitos huikean opintotuen

18. Mitä toivoisit tehneesi enemmän? Kahdenkeskisiä juttuja isännän kanssa esim leffoja, ravintolareissuja, risteily... Jonkun ihan oman reissun yksikseni jonnekin. Käynyt ratsastamassa enemmän.

19. Mitä toivoisit tehneesi vähemmän? Kiukuttelua ja stressaamista ja lapsille ärisemistä.

20. Kuinka vietit joulua? Perheen kanssa aaton ja joulupäivän ukkilassa, tapanina mummolaan ja 28.12. kotiin mahataudin kera. 27.12. kävin synttärilahjakseni saamassani kasvohoidossa.

22. Rakastuitko vuonna 2008? Monesti :)

23. Kuinka monta yhdenyön juttua? Nolla

24. Mikä oli suosikki tv-ohjelmasi? Criminal Minds, Pako, C.S.I., Idols, House

25. Vihaatko nyt ketään, jota et vihannut viime vuonna tähän aikaan? En usko, koitan olla vihaamatta ketään.

26. Mikä oli paras lukemasi kirja? On tullut luettua yllättävän paljon. Erityisesti olen nauttinut Harry Pottereista sekä Liza Marklundin kirjoista.

27. Mikä oli suurin musiikillinen löytösi? Juha Tapiota olen kuunnellut pitkästä aikaa. En muista, että mitään ihan uutta olisin löytänyt. Poets of the Fallin uusin levy, Revolution Roulette.

28. Mitä halusit ja sait? Monenlaista on tullut haluttua pitkin vuotta ja saatuakin. Erityisen ihana oli joululahjakirja "a gathering of Lace". Ja koulun alkaessa halusin uuden puhelimen ja sain.

29. Mitä halusit muttet saanut? Sama lista kuin viime vuonna: Lisää lankaa :-D Lisää tenavia. Toinen koira. Kirjahylly. Uusi sohva...

30. Mikä oli suosikkileffasi tänä vuonna? Tää on paha. Ei millään muista kaikkea mitä on kattonu. Leffassa en tainnut käydä kertaakaan. Joululahjapaketista tullut Kung fu Panda oli ainakin hyvä.

31. Mitä teit syntymäpäivänäsi ja kuinka vanha olit? Täytin 26. Oli maanantai ja koulussa ensiapua, joten olin myöhään ja väsyneenä kotona.

32. Mikä yksi asia olisi tehnyt vuodestasi mittaamattomasti tyydyttävämmän? Vaikea sanoa. Se, että osaisi järjestellä arjen niin, että se sujuisi mukavasti ja hommat menisi (lähes) automaattisesti.

33. Kuinka kuvailisit henkilökohtaista pukeutumiskonseptiasi vuonna 2008? Laidasta laitaan, kuten aina. Eniten on päällä olleet farkut ja hupparit ja villatakit, hupparien alla joku toppi tai lady fit t-paita. Kotona rentoa lököhousua yms.

34. Mikä piti sinut järjissäsi? Lapset ja mies, ja koira. Ja näiden vastapainona kirjat ja käsityöt. Ja koulu tuo omanlaistaan uutta sisältöä elämään, vaikka välillä se myös raastaa hermoja kaikkine ryhmätöineen ja palautuspäivineen.

36. Mikä poliittinen asia herätti eniten mielenkiintoasi? Kunnallisvaalit

37. Ketä ikävöit? Lapsia, tuntuu että arki-illat ovat niiiiin lyhyitä. Joitakuita sukulaisia, joita tulee nähtyä ihan liian harvoin. Isännän bändikavereita. Kaasoani.

38. Kuka oli paras tapaamasi uusi ihminen? Luokallani on 29 upeaa uutta tuttavuutta ja opettajissa samoin.

Ei kommentteja: