sunnuntaina, tammikuuta 04, 2009

Säätöä

Eipä ole ennen tarvinnut niin säätää fonttien kanssa kuin tuon edellisen postauksen, huh! Kun ei tuo koodin tutkiminenkaan ole kovin tuttua niin onneksi oli mikrotuki lähellä.

Elikkäs koontia laitoin viime vuodesta ja uuden pohjan ja putsasin Valmistuneet-palkin. Koittaa päivittää blogia urakalla, kun loppuviikko pitäisi väsätä kouluhommaa palautettavaksi 12.1. Mahatauti alkaa vihdoin helpottamaan. En tiedä, tykkäsikö maha kyttyrää uuden vuoden tortilloista vai enkö ollutkaan vielä parantunut, kun torstain sai asustella vessassa. Onneksi istuen, samalla tuli luettua Harry Potteria. Jospa se tästä alkaisi tasaantumaan.

Pakkasten kunniaksi olen tikutellut isännälle kauluria ukkilaan tai mummolaan unohtuneen tilalle. Hidasta vaan tahtoo olla, Novitan Olivia on liukasta ja tarkkaa neulottavaa, ettei tule silmukan puolikkaita.

Naapuri kävi viikolla varoittelemassa susista. On kuulemma nähty tuossa parin sadan metrin päässä :-S

Arkeen palailu harmittaa. On ollut mukava henkäistä ja vain olla. Pojilla alkaa hoito keskiviikkona ja minulla koulu 12.1., myös kesätyöpaikkaa pitäisi jo kovasti kysellä tässä ohessa. Sosionomiopiskelija siis vailla kesätöitä, saa tarjota hommia Jyväskylästä ja lähimaastosta kesäkuusta elokuulle ;)

PS. Lankahamsterit! Ennakkovaroitus on annettu!

PPS. Kiitos SNY hauskasta nettikortista! Kyllä, kirjassa on monta mallia, jotka tahtoisivat puikoille heti. Lankaakin vaan saa varata reilusti noihin isoihin huiveihin, esim tuohon kuvaamaani siniseen on ohjeen mukaan mennyt 10 kerää lankaa, kerä on 28 g ja 205 m, ja tuohon vihreään 16 kerää samanlaista! Huh... Että vinkki vinkki ;)

7 kommenttia:

Freja kirjoitti...

Kiva uusi tausta täällä. :)

M kirjoitti...

Kiitos :)

Terhi kirjoitti...

Heipsis! Tekisi mieli pelastaa Tapiolta neljä kerää sitä violettia Nalle Coloria poistokorista mutta mietin vielä tämän päivän. Ilmoittelen huomenna illalla (jos ei ole liian myöhä) että mihin päätökseen tulin.

Terhi kirjoitti...

Mä päätin jo! Laittaisitko tilaukseesi mukaan 4 kerää Nalle coloria poistokorista, väri 873. Kiitos!

M kirjoitti...

Oukki doukki! Nyt meitä on 4 jakamassa postikuluja :)

Terhi kirjoitti...

Sitä vielä tulin lisäämään että jos ei ole neljää kerää niin kaksi tai kolmekin riittää. Jos niitä on vain yksi niin sen voi jättää kauppaan.

Eli tilaukseni on 2-4 kerää, mieluiten 4.

Kiitos kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
kyselit blogissani Kamenan kulutusta Flower Basket Shawlissa. Tein muutamia mallikertoja enemmän kuin ohjeessa ja lankaa kului 79 grammaa.