maanantaina, tammikuuta 12, 2009

Pikainen tervehdys :)

Raportti valmistui kuin valmistuikin itselleni tekemässäni aikataulussa ja sen kunniaksi oli mukava puuhata kimppatilaus Tapion lankakauppaan (ja halapojen Fabelien...). Samalla tuli tilattua jotain SNYlle ja lahjavärkkiä... hys hys niistä. Täytyy kehua palvelua: tilausta tehdessäni lauantai-iltana koitin etsiä toisen tilaamaan drops alpacaa väriä 0100 eikä sitä ollut siellä missään. Tilasin sitten väriä 1101 ja classic alpacaa väriä 0100, että jos olikin kyse siitä langasta. No, eilen oikea väri oli ilmestynyt takaisin ja kysyin, voisiko värin vaihtaa ja jättää toisen kerän pois ja illalla tuli lasku, missä homma oli korjattu! Kiitoksia :)

Eilen vietimme syksyn Alfa-kurssin päätösjuhlaa. Väkeä oli paikalla yllättävän paljon ja oli mukava, leppoisa tunnelma. Haikea mieli jäi, kun kurssi on nyt ohi. Syksyllä onneksi alkaa seuraava, ja jatkuu mun kevääni toisenlaisella kurssilla, kun lähden osallistujaksi Krito-ryhmään. Alfa toi mukanaan uusia ihania ystäviä ja syvensi suhteita ennestään tuttuihin, näkyä omasta paikasta seurakunnassa, hengenheimolaisuutta ja iloa. 7 vuoden hapuilun jälkeen tuntuu, että tämä on se seurakunta, jota minä haluan olla rakentamassa. Terveisiä siis papistollekin, joka täällä kuulemma käy kurkkimassa ;)

Yksi valmistunut työkin tälle vuodelle on, kun isäntä tarvitsi kaulurin. Siitä lisää myöhemmin kuvien kera! Samoin parista tilaamastani käsityökirjasta. Nyt tarttee kiirehtää kouluun!

2 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Sinullahan on upeita suunnitelmia. Minulla jäi Krito käymättä, kun edellinen seurakunta ei antanut lähteä kouluttautumaan ryhmän vetäjäksi, nyt on jo niin paljon muita ryhmiä ja suunnitelmia, että kävisi rasitteeksi.

voimaannuttavaa kevättä sinulle, uskon, että saat paljon hyvää.

M kirjoitti...

Kiitos :)