maanantaina, marraskuuta 05, 2007

Pikaisesti

Viikko on ollut semmoista hulinaa, että tämä päivä on mennyt koomaillessa, ja facebookissa... Kuitenkin tähän ylös aamulliset punnitukset: - 200 g ja + - 0 cm. Viikonloppuna olin pitkästä aikaa töissä ja mukavalta tuntui. Painonvartiointi oli viikonloppuna epätarkkaa myös isoäidin 85 v synttäreiden takia. Seli seli... :)

Käsityöt eivät ole juuri edistyneet, mutta tänään(kin) hamstrasin ison kasan käsityölehtiä kirjastosta ideoita tuomaan. Suuri kutina on Ailin lapasiin lapaskuun myötä, josko jollekin pukinkonttiin tai synttäripakettiin.

Pitää pienemmälle pojalle hakea huomenna tippakuuri, alkoi iltasella oikea silmä rähmimään ihan urakalla! Taitaa jäädä siksi perhekerho väliin :( Ollaanpa me oltu tänä syksynä joka kerta, hyvin on säästytty pöpöiltä siis. Keskiviikkona on kuitenkin Alfa, missä pojat ovat olleet lastenhoitajan kanssa leikkimässä toisten lasten kanssa ja torstaina "omat kerhot" pojilla niin aktiviteettia kyllä riittää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Kyselit lapaskuussa minkä kokoisia lapasia Tsetsenian äideille. Varmaan kaikenkokoisia naisen käteen mahtuvia. Vähän suurempiakin saa olla, että mahtuu toiset alle.
Kiva kun lähdet mukaan neulomaan.
Nyt pitää jatkaa töitä ja illalla vasta ehdin bloggaamaan.