maanantaina, marraskuuta 26, 2007

Haikein mielin

Viime viikko tuli stressattua eilistä Alfa-kurssin päätösjuhlaa. Lupauduin nimittäin pitämään illan puheen ja askartelin kurssilaisten pieniin muistamisiin tulitikkuaskeihin uuden päälliset. Saatiin me ohjaajatkin samanlaiset pussukat, pitäisikin ottaa kuva. Eli tikkuaski, kynttilä ja Elämän siiville -laulukirja, ja pojille karkkiaskit. Illassa oli mukava tunnelma. Itse menin paikalle järjestelyhommiin jo ennemmin ja isäntä tuli poikien kanssa perässä lähempänä kuutta. Juhla aloitettiin juhla-aterialla, mitä mulle ei paljoa uponnut, kun jännitti niiiiiin kovasti. Puhe oli heti alussa, joten pitkään ei tarvinnut jännittää. Jännityksessä moni asia, mitä oli ennemmin mielessä, unohtui, ja 10 min puhe kesti varmaan 5 min, siltä se ainakin itsestä tuntui. Kerroin ensin Alfa-illan rakenteesta, sitten omia ajatuksia alfasta ennen ja jälkeen ja lopuksi puhuin aiheesta "miksi Jeesus?". Loppuilta koostui lauluista, muotinäytös-sketsistä, muistamisten jakamisesta ja kahvittelusta. Suosittelen lämpimästi kaikille Alfa-kurssia! Kurssi on tarkoitettu kaikille kristinuskon perusteista kiinnostuneille. Hirmuisen haikea olo. Onko se oikeasti nyt ohi? Nopeasti meni 10 viikkoa, ihan käsittämättömän nopeasti. Uni ei meinannut tulla yöllä millään, kun pyöritteli illan juttuja mielessä. Kiitos kaikille Teille, jotka olitte mukana, jos satutte tänne eksymään :) Ja kiitos ihanasta palautteesta ja rohkaisusta, mitä sain ennen ja jälkeen puheen!

Punnituspäiväkin oli jälleen ja puntari näytti huikeaa lukemaa: - 1,1 kg ja + - 0 cm! Kyllä sitä välillä miettii, että arpooko puntari nuo luvut... mutta nyt alkaa tuntua vaatteissa ja huomaa itse kropassaan muutoksen, kun 5 kiloa on lähtenyt. Vielä 7 kg ois matkaa, mutta hyvässä matkassa jo ollaan!

Hahtuvatumppuihin koitan tänään saada peukalot paikoilleen, sen jälkeen Fifi III valmiiksi. Niin, ja ne tyttövauvan puputossut on edelleen viimeistelemättä, nekin pitäisi jo kovasti saada valmiiksi, ettei tytteli ehdi kasvaa niiden ohi! Eli onhan tässä projektia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva oli löytää kommenttisi blogistani.Kiitos!-Luin mielenkiinnolla kokemuksiasi alfa-kurssista.Uskon,että se on täynnä hyvää asiaa.Olen niin monelta taholta kuullut siitä samansuuntaisia kommentteja kuin omasi.On hyvä,kun tuollaisilta kursseilta jää jotakin evästä elämäänkin.-Meillä oli tänään seurakunnassa adventin lähetystoritapahtuma.Olin siellä mukana monessa asiassa leipomusten ja käsitöiden merkeissä.Sydäntäni lähellä ovat erityisesti lähetystyössä olevat ystäväni,merimieskirkon työ ja kuurojen parissa Afrikassa tehtävä lähetystyö.- Siunausta adventin aikaan.