maanantaina, marraskuuta 12, 2007

Maanantaita

Punnittua tuli aamulla: -700 g ja + - 0 cm. Hyvin siis meni viikko pitkästä aikaa, vaikka loppuviikosta tuli herkuteltua pullilla ja jäätelöllä.

Hyvin ollaan säästytty tämä syksy pöpöiltä, mutta tällä viikolla on sairasteltu. Pienemmälle pojalle iski maanantaina klo 18 silmätulehdus. Tarkka aika siitä, kun lähdettiin käymään kirjastossa tuohon aikaan ja katsoin, mites se noin rähmii toinen silmä. Tippojen laittaminen on ollut yhtä tappelua :( Onneksi kuuri loppui lauantaina. Sen sijaan lauantaina aloitti isompi poika saman taudin. Mukanaan pöpö toi myös pientä kuumetta ja yskän. Nenätkin vähän vuotavat. Onneksi isompikin on jo parempana ja tippojen laitto ei ole ihan niin pahaa väkisinlaittoa kuin pienemmällä. Mulla oli itellä nuo samat tipat joku kuukausi takaperin ja ei ne kivalta maistu, kun kyynelkanavia pitkin valuvat, yäk, mutta kurjempi sitä on olla vetistävien ja rähmivien silmien kanssa. Isännältä kiskaistiin maanantaina viisauden hammas ja sieltä on nyt kahdesti lähtenyt hyytymä omille teilleen. Kurja vaiva :( 800:sta Buranaa menee kuin leipää. Ite olen toisaiseksi (*koputtaa puuta*) säästynyt silmätulehdukselta ja köhältä.

Lauantaina oli lähetysompelupiirin myyjäiset, mutta ei meidän tilkkupeitot tehneet kauppaansa :( Kyllähän siinä peitolle tulee hintaa, kun paino on 1,8 kg ja on tehty 7 veljeksestä plus se työmäärä, mitä on mennyt aikaa (vaikka eihän sitä voi kaikkiaan laskea hintaan). Sen sijaan miesten sukkia olisi pitänyt olla enempi ja lasten tumppuja, ihan pieniä. Ja yksi rouva oli tehnyt pieniä kissoja, ne meni kaikki. Menin vasta myöhemmin paikalle niin en päässyt käsitykseen, paljonko niitä oli ollut. Sellaisia pieniä maskotteja.

Rupee tuntumaan, että mun pitäis rajoittaa netissä roikkumista. Facebook on todella paha koukuttaja nimim. koko aamun siellä kupannut... Alkaa kotihommat ja käsityöt kärsiä ;) Mutta mukava oli laitella kuvia (facebookissa) albumeihin, kun pojat olivat nätisti. Kun on laajakaista ja koneet koko ajan auki niin kiusaus "käväistä äkkiä kurkkaamassa" on suuri. Pitäisi varmaan vaan pitää kone tylysti kiinni esim aamut. Tai ottaa joku määräaika, tunti päivässä tms.

Pojat nukahtivat, joten lähden kutomaan toista Ailin lapasta tsetseeniäidille. Tulee juuri sen näköistä kun ajattelinkin, toivottavasti ovat sopivat jollekin 30:stä äidistä. Anopin Fifi III on edistynyt muutamia kerroksia Alfassa ja myyjäisissä, loppukiri pitäisi siinäkin ottaa, jos meinaa jouluksi saada valmiiksi. Ei enää paljoa puutu onneksi :)

Ei kommentteja: