maanantaina, lokakuuta 29, 2007

Punnitusta


Viikko on syömisten puitteissa mennyt kyllä ihan ketuiksi, mutta silti oli paino pudonnut: -100 g ja - 1 cm. En ole pisteitä laskenut tällä viikolla, kun alkuviikosta tuli mässytettyä äitini tekemää täytekakkua, lauantaina syötiin jäätelöä kahteen kertaan ja eilen pyttipannua ja kebabrullaa...

Televisio päätti sunnuntaiaamuna, ettei lähde käyntiin. Vilkuttaa vaan jotain vikakoodia. Onneksi on tietokoneita ja x-box, mistä voi katella ohjelmia ja DVD:itä. Ollaan vaan niin totuttu siihen, että töllö on auki kaiken aikaa pyörittäen tv:tä tai DVD:tä, että on muka hankalaa olla ilman. Eipä tenavat sitä kaiken aikaa ole kattoneet, vaikka auki on ollutkin.

Loppuviikko onkin sutinaa, kun Sukkasato loppuu, tiistaina on kerhokuvaus aamusta pojilla, keskiviikkona on pääsykokeet mulla ja alfa, torstaina 3 v kerho ja perjantaina mulla hammaslääkäri. Väsyttää jo valmiiksi, on tullut pari yötä nukuttua huonommasti, kun on ollut märkiä sänkyjä eikä eilen olisi malttanut mennä nukkumaan ennen uuden asukkaan astumista BB-taloon. Väsy vei lopulta voiton 23.30 ja kömmin petiin, herätys taisi olla 6.30 paikkeilla, kun isännän kännykkä herätti. Hehkeä aamuminä tuossa vieressä :)

Joo, lähtis laittamaan myllyt jauhamaan. On täkki- ja lakanapyykkiä kiitettävästi kertynyt. Onneksi on 7 kilon koneet (pesu ja kuivuri) niin mahtuu tavaraa! Isäntä tuossa muistutteli, että pitää laittaa raporttia silmälaseista. Jospa kuvan kanssa saisi aikaiseksi tällä viikolla. Samoin kuvia valmistuneista säärystimistä, joita pojille tein.

Tässä vielä lopuksi tämmöinen ihana kuva. Kaikki ovat Keijun blogista poimittuja.

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut! :)

Nappien laittaminen Bloggerin sivupalkkiin vaatii pikkuisen koodaamista, mikä minusta on aika tyhmää kun bloginpidon pitäisi olla mahdollista ilman mitään "ammattitaitoa".

Aioin laittaa selostuksen tähän mutta taitaa tulla liian pitkä, laitatko mulle sähköpostiosoitteesi kaisantuumooksia [ät] gmail piste com niin lähetän postia!