maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Hehkutusta ja punnitusta

Laitetaan nyt ensinnä ettei unohdu: -200 g ja -1,5 cm. Ihan hyvät ajatellen, etten perjantai-illasta maanantaiaamuun laskenut pisteitä.

Olin alfa-leirillä pe-la ja kyllä on virkistynyt olo! Niin hengellisesti kuin muutenkin. Tuli syötyä hyvin, solmittua uusia ystävyyssuhteita, kuunneltua opetusta (aiheena Pyhä Henki), keskusteltua opetuksesta ja kämppiksen kanssa muistakin jutuista, rukoiltua, laulettua, saunottua, naurettua, heitettyä tehokas lenkki, muutama silmukka neulottua ja virkattua ja nukuttuakin. Ihanaa, kun ei aamulla tullut kukaan kiskomaan sängystä:"Äitiiiiii, kaakaoooooo.... nouse jo ylöööööös!" Leirillä oli ihana tunnelma, meitä oli paikalla 11 aikuista ja 1 lapsi. Intiimiä ja leppoisaa. Ehkä vielä enemmän oltaisiin voitu viettää aikaa koko porukan kesken eikä omissa ryhmissä, joita on siis 2. Nautin silti täysin siemauksin. Lauantaina oli vähän henkistä krapulaa siitä, mitä kaikkea tuli kämppikselle vuodatettua, mutta sekin katosi rukouksessa. Paljon tuli puhuttua vuorokauden aikana. Kotona ei montaa sanaa irronnut :-D Näitä lisää!

Pojat olivat pärjänneet täällä hyvin, kuten tiesinkin. Mutta tämä päivitys päättyy lyhyeen, kun isompi poika ei nukahtanut päiväunille ja nyt tuossa on kaikkea vailla... arg.

2 kommenttia:

Pikkumyy kirjoitti...

Neulenukella saa tehtyä nyöriä. Lankaa kieputellaan tietyllä lailla siihen nuken päähän ja sisältä tulee valmista nyöriä ulos.

Anonyymi kirjoitti...

Hei onneksi olkoon mahtavasta alfa-leiristä! Tuli entistä innostuneempi olo omasta leiristä, joka on luvassa marraskuussa.

Olen itse vetämässä alfa-kurssia nyt viidettä syksyä, siihen on helppo jäädä koukkuun:)

T. Satunnainen blogimatkailija