torstaina, lokakuuta 18, 2007

Hajatelmia

Meitsi vasta pisti blogin pystyyn niin toiset toiset jonottavat Ravelryyn. Pitäisiköhän munkin...? Hirmuiset jonot vaan, mitä olen toisten blogeja vilkuillut. Vai pitäiskö vaan ottaa tämä blogi ensin hanskaan ja haaveilla muista jutuista vasta sitten...? Jään pohtimaan.

On ollut mukava seurata Heroes-sarjan mainoskampanjaa, kun mainoksessa on pyörinyt lempibändini biisi (Poets of the Fall: Hero). Aina se tuo hymyn huulille ja piristystä päivään. Poetsin kappale Lift on mulle erityisen rakas, kun sitä huudatettiin autossa matkalla synnärille elokuussa 2005. Siksi tuo bannerikin tuolla alareunassa keikkuu. Näkyvät pojat menevän studioon tekemään kolmatta levyä ja heittävät keikan Intiassa mun synttärinä! Ei oikein mies syttynyt, kun heitin, että lähdetäänkö keikalle ;) Onhan tuo ehkä turhan pitkä matka, myönnetään.

Silmälasit eivät ole tulleet vielä(kääääään), odottavan aika on pitkä. Tilaus on laitettu 30.9. ja sivuilla on viikonlopusta asti lukenut:"Postitettu 16.10." joten jokohan ne huomenna olisivat postilaatikossa, kun tulemme ukkilasta? Sivuilla luvattiin toimitus 1-2 viikon kuluttua tilauksesta, reseptini ovat saaneet 2.-3.10. kenties, 6.10. oli aloitettu valmistus. Tuleehan tuosta jo yli 2 viikkoa. Vitsi jos ne on ei olekaan hyvät...silloin ei auta kuin lampsia JKLään kiertämään optikoita, taas.

Käsitöitäkin on valmistunut. Laitan kuvia joskus myöhemmin. Eilen valmistui uudet hahtuvatossut, samanlaiset kuin edelliset. Lisäksi kesän ufoilleet hahtuvatumput pienemmälle pojalle saivat vihdoin peukalot, huovutusta vaille valmiit. Tilkkupeitto on hyvällä mallilla, mutta iski itselle epäilys, mahtaako tuo olla liian suuri vauvanpeitoksi vaunuun tai pinnikseen? On 80 x 100 cm ja siitä venyy ja paukkuu... no, ennemmin liian iso kuin liian pieni, mutta silti. Sitä on niin kriittinen, kun tietää sen menevän myyntiin. Perfektionisti nostaa päätään. Tilkut ovat 10 x 10 cm, ottaisiko yhdet rivit pois (koko olisi 70 x 90) vaiko eikö? Saa nyt odotella hyllyllä sen aikaa, kun saan tehtyä päätöksen. Mystery Stole III on edennyt pitkästä aikaa muutamia rivejä, samoin anopin joululahja. Pitääpä laittaa tuohon palkkiin "puikoilla" -kohta niin pysyy itekin kärryillä, mitä on kesken ja millä olisi kiireempi valmistua kuin toisilla.

Tilkuista tuli mieleen tuo ompelupiiri. Tosi vaikea mennä mukaan valmiiseen ryhmään, mikä on täynnä mummoja, jotka ovat tunteneet toisensa iät ja ajat. Hassua, ettei olla tehty mitään esittelykierrosta tai ettei kukaan ole muutenkaan tullut esittäytymään. Toki en ole itsekään hanakasti ollut esittäytymässä. Nyt vielä kun piiri on joka toinen viikko ja periaatteessa poikien päiväuniaikaan (12.30-14.30) niin mietin, että mennäkö vai ei. Tahtoo piirissäoloaika mennä riehuvien poikien paimentamiseen ja hermo vaan menee. Toiset vain hymyilevät hyväntahtoisesti, mutta silti miettii, miten mahtavat keskenään jupista piirin ulkopuolella. Piiri siirrettiin meille paremmin sopivalle päivälle, kun sanoin, etten torstaisin pääse, joten nyt tuntuu, että meneminen on velvollisuus. "Eihän se ole kuin joka toinen viikko" mutta jos olen hermoraunio sen jälkeen, niin onko se sen arvoista? Stressaanko ihan turhaan, pitäisikö vain ottaa rennompi asenne kaikin puolin? Todennäköisesti pipon löysääminen tekisi jo paljon, kaikessa suhteessa.

Ei kommentteja: