maanantaina, lokakuuta 01, 2007

Punnituspäivä

Taas oli aamulla punnituksen aika: - 1 kg ja -0,5 cm! Heti kun on joutunut liikkumaan vaunujen kanssa niin on enempi lähtenyt painoa. Auto otti ja hajosi torstaina, hyytyi parin sadan metrin päähän kotoa miehen töistätullessa. Vettä tulee taivaan täydeltä ja postiin (keskospojan paketti ja sankojen palautus) ja kauppaan (lypsylle) pitäisi mennä. Kiinnostaa ihan hirveästi lähteä! Pakata ensin kiukkukaksikko sadekamppeisiin ja lähteä talsimaan... laantuisi edes tihkuksi niin viitsisi lähteä. Laiska mikä laiska.

Jospa kävisi lyömässä eilen valmistuneet hahtuvatöppöset huopumaan. Saisi edes jotain aikaan. Paistoin mä äsken pojille kananmunia, kun halusivat :-D Toivottavasti iltasella voin esitellä valmiit töppöset. Sovelsin Kangaskasan ohjetta vähän isommaksi, saa nähdä mitä noista tulee! Valmistuivat kyllä nopeasti, torstaina aloitin ja eilen päättelin. Näitä lisää!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiva päästä taas seurailemaan teidän elämää ja saada yksi paikka lisää mistä bongailla kivoja ideoita neulontaan. Kun mistä vielä saisin aikaa tehdä kaiken suunnittelemansa!