keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

Muokkailua

Lisäsinpä mielenkiinnosta kävijälaskurin :)

3,5 v käski äitin laittaa taustakuvaksi kissan kuvan kannettavalle, joten äitihän teki työtä käskettyä. Miellyttävää 1440 x 900 kuvaa ei löytynyt sillä etsimällä, mutta tämmönen ihanuus löytyi täältä:


4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Heh, meidän neiti (10kk) ihailee tuota kuvaa kissanruokamainoksessa. Neiti kun tykkää sekä kissoista että lankakeristä :)

Ponitäti kirjoitti...

Hei! Kiitos kommentista! Joo, itse esittelin Reetan mätsärissä. :)
Sullahan on kiva blogi, en olekaan ennen käynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos käynnistä blogissani! Kysyit siitä neulomalla yhdistämisestä ja vastasinkin (sekavasti) blogikommentteihin. En siis kokeillut neulomalla yhdistämistä, vaan ompelemalla ja virkkaamalla.

Toki neuloenkin paloja voisi yhdistää, kuten esimerkiksi dominotilkuissa tai hirsimökkitekniikassa: poimitaan edellisen palan reunasta silmukat ja jatketaan niillä seuraava tilkku.

Voisihan neulomalla yhdistää erillisiäkin paloja, soveltamalla kolmen puikon päättelyä - mutta en tiedä, olisiko se kovin kätevä tapa.

Itse olen tehnyt aiemmin tilkkupeittoja niinkin, että olen neulonut pitkiä kaitaleita, jotka sitten olen yhdistänyt. Yhteen ompelemista on silloin ainakin vähemmän kuin yksittäisten palojen kanssa.

Tulipa pitkä selostus, toivottavasti siitä sai jotain selvää :).

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin otin tuon taustaksi, aivan ihana!