torstaina, marraskuuta 27, 2008

SNY on loppu ny :(

Sain viimeisen pakettini tiistaina, mutta Elmeriin iskenyt mahatauti ja armoton kasa koulutöitä viivyttivät blogaamista. Pahoittelut Heini! Tässä siis viimeinen paketti, ja lahjojakseni paljastui Heini :) Tai oikeastaan Heini paljastui jo tämän paketin tullessa, kun kierrätyskuoresta putosi peitelappu pois, mutta ei se menoa haitannut! Mullakin on tapana jemmata kuoret uusiokäyttöä varten :)
Paketti sisälsi Taika-lehden inspiraatioksi askarteluihin, puikkostoppareita aina tarpeeseen, kaksi kerää woolia eli valkoisen ja kool aid värjätyn herkullisen punaisen (ilmeisesti myös tässä kuvassa?), ihan itse alusta asti tehdyn muistikirjan (nostan hattua, wau!!) ja tummaa suklaata.

Iso kiitos vielä kerran ja halaukset! Olet osannut keksiä just hyviä paketteja ja ei haittaa, vaikket ehtinyt mitään neuloa minulle :) En ehtinyt minäkään omalleni :( Jospa seuraavalla kierroksella? Onnistuin eilen pöytää siivotessani tunkemaan kirjeesi hyvään talteen jonnekin, joten en nyt muista, mitä muuta piti kommentoida... Olen joka tapauksessa ollut hurjan tyytyväinen syksyn paketteihin, kiitos! Tässä vielä lähikuvaa kool aid väristä ja muistikirjasta:


Loppuun vielä pari kuvaa tekeillä olevista huiveista. Sama malli, eri lanka:


Ruskea Lohtu Utunan Uhtu, vanha roosa Novitan Wool. Malli Minttumaari. Hyvin korostuu noissa langan ja puikkokoon ero: Woolia neulon 4,5 mm puikolla, Uhtua 2,5 mm puikolla. Mallikertoja (kaaviota 2) Woolissa 6 , Uhdussa 7. Lankaa jäljellä noin 5 g ja 35 g. Mutta Uhtu-parka joutuu hetkeksi väistymään, joululahjatehtailua tiedossa urakalla!

O-ou, Jalmari kävi porisemassa mahaansa... jäämme tarkkailemaan tilannetta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kauniita huiveja tulossa <3

Anonyymi kirjoitti...

kiva, että pidit paketeista ja mukavaa joulun odottelua :)

Ja hienoja huiveja on tulossa!