tiistaina, marraskuuta 18, 2008

Olen paljastunut!

Salainen neuleystävärinki lähenee loppuaan. Itse paljastuin tänään, omani paljastuspakettia vielä odottelen. Olen saanut syksyn lahjoa AnneHelenaa. Oli mukava keksiä paketteja, kun väri- ja materiaalimaut osuivat yksiin, ja mukava oli lukea ilahtuneita kirjoituksia blogista :) Mulle on näköjään käynyt oharit, enkä ole muistanut kuvata lähettämiäni paketteja :( Mutta onneksi AnneHelenalta löytyy kuvia!

Ensinnä elokuussa lähetin punaisia värejä eli Huopasta ja liinan. Liina ei ole omaa käsialaa, vaan kaappiin lojumaan jäänyt arpajaisvoitto. Kiva että pääsi käyttöön!

Syyskuussa lahjoin Tennesseellä, Kid Mohairilla ja muistikirjalla. Muistikirja löytyi Nivalasta elokuun sorsajahtireissulla ja oli mielestäni kaunis ja SNYni värimieltymyksiin passaava. Kirja oli muoveissa, joten oli positiivinen yllätys nähdä myös kauniit sisäsivut blogista.

Lokakuussa lähetin loput Nivalasta tekemäni löydöt eli 6 kerää Rose Mohairia. Näistä toivottavasti taikoo jotain vähän isompaa, vaikka hartiahuivin tai pontson. Laitoin mukaan parit kopiot Syksyn Novitasta, tunikoiden ohjeita muistaakseni. Myöhemmin lueskelin tietojasi uudelleen ja huomasin, että sinullehan tulee novita...

Marraskuun pakettiin keräsin teemaksi paikallisia tuotteita eli Piikun huivilankaa ihanissa ruskeissa sävyissä, Utunan Nytti-lankaa värinä Selenansulka sekä suklaatia ja marmelaatia Sate herkkutuote puodista. Kiiltokuvat nappasin JKLn Tiimarista.

Kiitokset vielä mukavalle lahjottavalle ja siunausta joulunodotukseen!

PS. Uuden kierroksen ilmoittautumiset alkavat 15.12.2008 ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

yritä jaksaa elää jännityksessä vielä hetki... ei kauaa kuitenkaan enää :) t:sny

M kirjoitti...

Mä varmaan sullon paketin kaappiin piiloon ja kaivan jouluaattona esille, kun haluan pitkittää odotusta ;) On ollut tosi kiva syksy, sääli että kaikki kiva päättyy aikanaan.

Mutta, jään odottelemaan :)