keskiviikkona, lokakuuta 29, 2008

Taas vuoden vanhempi

Ensinnä anteeksi SNYylle, etten ole postannut ennemmin, mutta tämä alkuviikko on ollut hässäkkää. Iso kiitos synttäripaketista! Vanhenin siis vuoden maanantaina ja olen ollut ihan hämmentynyt muistamisten määrästä, iso kiitos kaikille!

Ensinnä äidiltäni sain hauskan kortin (sisällä lukee vielä "... ja taas vuotta vanhemmalle päivänsankarille! Onnea uudelle ikävuodellesi!"), lahjakortin ultraäänikasvohoitoon sekä sukkia. Olivat myös poikien kanssa tekaisseet kakun! Kakku oli herkullinen, joten kuvia ei ole, samoin sukat on jo käytetty ekaan pesuun asti. Ja kaunis kukkaimppukin oli, en muistanut sitä kuvata. Kiitos!


M & M palauttivat Tomun hoidosta su ja toivat minulle tällaisen kauniin kaulakorun. Se on kierrätyslasia, lisää voitte tutkia täällä. Koru oli kaulassani koulussa ma ja ti ja yllättävän painava se on. Se myös ihanasti lämpiää kaulalla, voi lämmitellä sormia siinä ;) Kiitos! Kiitos myös avusta kakun tuohoamisen kanssa :)


SNYn paketissa oli Sudoku-kirjanen, kauniita magneetteja sekä kaunis kuu-kaulakoru. En olekaan hetkeen sudokuja tehnyt, tuo on kätevän kokoinen sujauttaa vaikka taskuun. Kiitos!


Isäntä ja pojat olivat tehneet kortin. Se on kuulemma isin sydän, Jalmarin väritykset ja piirrokset sekä Elmerin tarrat :) Kiitos!


Posti toi kummitytöltä ihanan kortin, kiitos! Mä olen varmaan tuo vihreää kudinta vääntävä.


Kotiovelle oli tuotu pussukka. Siellä oli tämä muistikirja sisältäen kauniin Raamatun kohdan (Ser. 3:17), kynä, pojille maatilakirja sekä kaunis keltainen kukkakimppu (sekin unohtui näemmä kuvata). Kiitos ystävä!


Vielä eilenkin kolahti postilaatikkoon paketti! Sieltä paljastuivat nämä lämpimät villasukat! Kiitos rakas ystävä! Kuten sinulle jo laitoinkin, olen hirmuisen laiska tekemään sukkia, varsinkin itelleni, joten tarpeeseen tulevat. Kovalla käytöllä on villasukat, aina kotona jalassa.


Ja kiitokset myös iskälle, joka muisti synttäriäni kartuttamalla tiliäni. Kiitos! Lupaan ostaa itselleni jotain kivaa :) Eihän kukaan enää muista langanostolakkoani...? Hyvä, en minäkään! ;)

Huomasin tänään päässeeni jälleen lehteen. Tai siis tämä blogi oli päässyt, paikallislehteen tällä kertaa. Ei siitä varmaan ole kuukautta kun oli Keski-Suomalaisessa. Kiitoksia vaan Kertulle mainostamisesta! Juttu liittyi siis Utunaan ja siinä sivuttiin myös käsityöblogeja. Päästiin Tikkilaukan kanssa esille :) Terveisiä vaan kaikille paikallisille, jotka tänne piipahtavat!

6 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Onneksi olkoon! Saaks mää olla tuo kana jolta on lanka karkuteillä? Kävelen aina pitkin taloa puikkojen kanssa ja pitkä häntä tulee perässä. :)

Tänne ei ole vielä tullut mitään paikallislehtiä...

M kirjoitti...

Kiitos! Joo, olevaan :)

Tää on tää Petäjävesi-lehti tää paikallislehti.

Paranemisia sullekin!

Terhi kirjoitti...

No niin mä ajattelinkin mutta kun on laho pää niin en muistanut että minkä seudun lehti saattaisi olla kyseessä... eiks kaikki muka asukaan Jyväskylässä? :D

Ja kiitos, yritys on kova.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea!

Anonyymi kirjoitti...

onpa mukavaa, että sait kivan syntymäpäivän! Onnea vielä, t:sny

satumh kirjoitti...

hih, ihana tuo neulovien kanojen kortti! :D