maanantaina, lokakuuta 13, 2008

Taloudellista sairastamista

Otsikko tarkoittaa suomeksi sitä, että sairastetaan lomalla. Eilen alkoi silmätulehdus kierre: klo 15 Elmeri, klo 22 minä ja klo 2 (tai jotain, aamuyötä se oli) Jalmari. Elmerillä molemmat silmät, mulla vasen ja Jalmarilla oikea. Tuossa tunti sitten alkoi Jalmarin korvaan sattua niin että on ihan tuskainen :( Katsotaan, onko reissu Palokkaan tiedossa vai pärjätäänkö huomiseen särkylääkkeen voimin.

Ilmoittauduin mukaan Lapaskuuhun, vaikka Sukkasatokin on edelleen korjaamatta. Onhan tässä vielä pari viikkoa aikaa :) Purin Paraphernalian alun ja teen nurjat takareunoista -silmukat tavallisina nurjina, katsotaan mitä tulee.

4 kommenttia:

AURINKOKISSA kirjoitti...

Lomalla sairastaminen on oikein tuttua meilläkin, nyt kuitenkin toistaiseksi vielä ollaan päästy pienellä kurkkukivulla, joka vaivaa minua. Toivottavasti teillä toivutaan nopeasti. Paraphernalia sukissa minäkin olen tehnyt ne nurjat ihan "tavallisesti", kun en millään tajunnut kuinka ne tekisin takareunasta =) minun mielestä kivan näköiset tulee niinkin, toisessa sukassa olen menossa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei. pikaista paranemista teille <3

Anonyymi kirjoitti...

Kurjaa, että juuri lomalla pitää sairastua! Toivottavasti menee pikaisesti ohi, ottakaa lokoisasti, ja viettäkää pyjamapäivää kotipesässä :) Se tekee hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

"Kiltin tytön syndrooma" eli kipeänä vain lomilla ja viikonloppuisin. Pikaista paranemista!