keskiviikkona, lokakuuta 22, 2008

Lokakuun SNY-paketti

Siellähän se laatikossa odotteli, niin kuin SNY jo vihjaili.

2 kerää punaista Woolia sekä synttärikortti ja lahja! Kyllä on pitkä aika odottaa maanantaihin, että saa avata! Joku kirjanen siellä taitaa olla? Punainen on juuri samaa sävyä kuin aloitettu Minttumaari, joten päätin tempaista sen puikoilta pois ja aloittaa saman tein tämän:

Malli toiseksi uusimmasta Novitasta, jonka SNY ensimmäisessä paketissaan lähetti. Koitan saada alulle tällä viikolla, vaikka ensisijaisesti koitan edistää paraphernaliat valmiiksi sukkasatoon ja Kirin ennen kuin alan tehdä Lapaskuuhun lapasia. Eli suurkiitos SNY! Hyvä paketti!

Kouluhommien ohella tekaisin tänään tällaisen:

Samaisessa Novitassa oli tehty huovutusjuttuja niin, että oli laitettu lakanan/muovitetun froteen väliin huovutusvilloja ja saatu aikaan lehtiä sekä omenahuivi. Päätin testata, koska tämän voisi liittää yhteen palautettavaan koulutyöhön. Vihreä on kevään SNY:ltäni eli Willikseltä saamani Novitan Hahtuvainen, punainen ja valkoinen Piikun huovutusvilloja. Kukin voi mielessään arvuutella, mitä se esittää. Käytin itse äitiyspakkauksesta joskus tullutta muovitettua froteeta lakanan ja muovipussin sijaan ja aika hyvin tarttui kiinni. Sai tosissaan repiä irti ensin päällypuolesta ja sitten alupuolesta. Mutta nopea ja helppo tapa toteuttaa isompiakin juttuja: läntätään halutut kuviot alustalle, kääritään rullalle, sidotaan, heitetään koneeseen pyyhkeen kanssa 60 pesuun ja lopuksi prässätään silittämällä.

Murehtimani esitys muotoutui hienoksi kokonaisuudeksi, joka oli ihan meidän ryhmän näköinen. Ei mitään liian korkeakulttuurista :) Ja ilmeisesti yleisökin piti. Esiinnyimme koulun aulassa ruokavälitunnilla ja väkeä oli liikkeellä. "Onko nuo jotain sosionomeja vai mitä tää on?" oli joku kuullut sanottavan :) Jep jep, niitähän me. Meitä oli 4 pienempää ryhmää, joista kukin teki oman pienemmän esityksen ja lopuksi tultiin kaikki samaan läjään. Esitys koostui aiemmin tunneilla tekemistämme kuvista ja bodypercussiosta eli omalla keholla tuotetuista rytmeistä. Kurssi oli nimeltään Luova ja taiteellinen toiminta asiakastyössä. Parit kirjalliset työt pitää vielä työstää, sitten on ensimmäiset 5 op hankittuna (jos ei siis lasketa jo aiemmilla opinnoilla saatuja korvaavuuksia) :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva, että pidit paketista. Maanantaita odotellessa... :) Yritin löytää niitä pyöröpuikkoja myös, mutta ei meidän kaupungista löytynyt.
t:sny

M kirjoitti...

Kyllä tykkäsin ja kiitos pyöröpuikon metsästämisestä! Mäkin etsin lauantaina omalle SNY:lle juttua ja kuljin pyöröpuikkojen ohi. Vasta kotona tajusin, että olisin voinut ostaa sen silloin. Vähän hitaalla käy välillä... :)

Freja kirjoitti...

Kivannäköinen malli tuo kietaisuhuivi.