perjantaina, lokakuuta 10, 2008

Arpaonni suosi

Elina järjesti blogissaan Kettuloton ja arpoi meikäläisen voittajaksi. Ihana arpavoitto kolahti postilaatikkoon jo maanantaina, mutta en ole ehtinyt aiemmin blogaamaan, pahoitteluni! Tässä teille vihdoin maistiaisia:


Ensinnä yhteiskuva paketin sisällöstä: 2 kerää ihanaa Freedom Spirit -lankaa 100 % villaa upeissa väreissä, pussillinen kettukarkkeja (ai miten niin vajaa pussi? Saapuessaan se oli ihan täysi...) ja kolme huovutettua repolaiskoristetta.


Lähikuva repolaisista.


Tässä vielä päivänvalossa otettu kuva langasta, näkyvät värit paremmin kuin illan otoksissa. Kiitokset vielä Elina!

Sain juuri palautettua yhden koulutyön, syysloma voi alkaa! Saan olla koko viikon kotona poikain kanssa. Olisihan sitä kaikenlaista kouluhommaa, erityisesti lukemista, mutta en aio ottaa niistä stressejä. Kuitenkin 2 päiväinen kouluviikko jättää lukemisaikaa viikolle hyvin. Jakson vaihtuminen pakkaa muutamia palautettavia töitä kuun loppuun, kerätään voimia niitä varten. Syysloman tavoite siis huilailla, nauttia ajasta poikien kanssa, tavata kotiäitiystäviä kenties ulkoilun merkeissä (vinkki vinkki teille ketkä luette tätä ;) ), jos kelit sallii, jos ei salli niin sisätiloissa, tehdä tai aloittaa yhdet sukkasatosukat ja edistää Kiriä.

Mistäpä tulikin mieleeni seuraava: Paraphernalia-sukkien ohjeessa sanotaan "Neulo kierrettyä joustinta *1 n takareunastaan, 1 o takareunastaan* 4 cm", miten neulotaan silmukka nurin takareunasta? Tulee ainakin mulla kaikkea muuta kuin joustinta tällä mun tyylillä...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana arpajaispalkinto!

"Nurin takareunasta" on hämmentänyt muakin, mutta olen päätynyt tekemään suunnilleen näin:

Vien puikon työn taakse (lanka vasemman puikon päällä, niin kuin normaalistikin nurjaa tehdessä) ja työnnän sen silmukkaan ikään kuin takaperin, vasemmalta oikealle. Sitten otan langan puikolle ja teen nurjan silmukan. En tiedä oliko tästä mitään apua, vähän vaikea näitä on selittää:)

Kristiina kirjoitti...

Ihanaa lankaa sait palkinnoksi!

Mulla oli ihan sama ongelma Paraphernalioiden aloituksessa ja loppupelissä en jaksanut miettiä, joten neuloin nurjat normaalisti ja vain oikeat takareunasta... Mun mielestä tuli kivaa jälkeä niinkin. :)

satumh kirjoitti...

ihana palkinto! ja namnam, kettukarkit on niiiin hyviä! :)

Markka kirjoitti...

Oi oi, ihana palkinto!
Ketut on ihan parhaita <3