tiistaina, toukokuuta 12, 2009

Äitienpäivänä 2009

Äitienpäivänä kaksi pientä miestä suorastaan tärisi innosta. Sipinää, hihitystä ja kikatusta kuului ennen kuin tultiin herättelemään. Minua lahjottiin upeilla korteilla ja kynäpurkeilla sekä upealla taululla!

Jalmarin kortti oikealla, Elmerin vasemmalla. Jalmarin kortissa luki: "Minä tykkään antaa äidille kukkia. Kukat ovat kivoja. Minä kasvatan niitä. Äiti tykkää kaikista väreistä." Ja Elmerillä näin: "Äiti tykkää keittää aina ruokaa, mutta joskus se tekee muutakin. Leikitään piiloleikkiä. Jalmarikin leikkii. Tomu etsii. Äitikin leikkii. Kaikkihan siihen pääsee." :)

Jalmarin kynäpurkki. "Tai voi sinne muutakin laittaa" kuului ohjeistus.

Elmerin Kynäpurkki. Kummassakin purkissa on 3 kukkaa sekä "timantteja" eli sellaisia timanttitarroja.

Elmeri oli tehnyt näin hienon liinan. Jalmari oli leikellyt huovasta kuvioita, jotka näköjään jäi kuvaamatta. Pöytähelmiksi taisi nimittää kuvioitaan.

Ja tämä taulu! Jos mulla joskus on työhuone, tämä matkaa sinne. Piirros on lyijykynäpiirros ja tekijä on miehen ystävän tyttöystävä. Yhteystietoja saa kysellä, mikäli joku kiinnostui.

Oma äitienpäivälahja valmistui viime tipassa ja äitini sai Fabel-langasta tehdyt sukkaset. Ohje on tämä ja langan väri tämä. Lähtötohinoissa tosin jäivät punnitsematta ja kuvaamatta, mutta saanen kuvia joskus :)

Ei nyt oikein teksti lennä, kun kuulin 30 v miehen, 5 kk-ikäisen lapsen isän, joutuneen sairaalaan aivoinfarktin takia. Lääkärit eivät ilmeisesti ole antaneet kummoisia ennusteita jaloilleen pääsemisestä, mutta rukoillaanhan hänen puolestaan?

2 kommenttia: