keskiviikkona, toukokuuta 07, 2008

Kävijäanalyysiä 8.4.-7.5.

Ensinnä kiitokset kommenteista :) Pojat tykkää kovasti kuvata. On tuo meidän digijärkkäri vaan niin julmetun iso ja painava pienten miesten käyttöön lisäsalamansa kanssa. Mutta ihan hyvin tuo meni, kun äiti vähän auttoi kannattelemalla kameraa.

Pussukasta vielä: Pussukoita jäi vielä myyjälle ;) esim. tämä. Ja myös Ilun kaupassa myyvät vähän isompia pussukoita.

On taas se aika kuukaudesta, että analyysiä voisi kirjoitella. Käyntejä sivustossa on ollut 741 ja keskimääräinen aika sivustossa on 32 sekuntia. 730 käyntiä on Suomesta, 4 USA:sta ja yksittäisiä käyntejä Itävallasta, Hollannista, Venäjältä, Australiasta, Singaporesta ja Virosta. Suomesta eniten käytejä on Jyväskylästä 140 ja loput top 10 :ssä ovat Helsinki, Tampere, Seinäjoki, Kuopio, Oulu, Korpilahti, Vantaa, Turenki ja Joensuu. Kävijöitä on päiväkohtaisesti ollut 7-49, keskimäärin 24 kävijää per päivä.

Kävijöistä 135 tuli googlen kautta, blogilistalta 126, suoraan 114, Obliikista 68 ja neuleblogit-ringin kautta 64. Seuraavana listalla ovat SNY-blogi, Dallas pullaa -blogi, Tikkilaukkaa, blogger.com seka images.google.fi. Näitä osoitteita on kaikkiaan 40, tässä top 10.

Yleisimmät hakusanat, joilla tänne on tultu (top 10): tomuisaa, rapex, mariomyssy, poets of the fall, cars-lelut, katia-langat, monna, monnan neule, puhe synttärisankarille ja unipussi ohje. Muuten hakusanat pyörivät neulejuttujen, lukemieni blogien, lukemieni kirjojen, silmälasihommelien ja cars-juttujen ympärillä. Hauskimpia ovat ehkä "vauvanalku 13 vk", "vauvan maha lorisee", "gorgi synnyttää" ja "terve vyötärönympärys". Aika karmivalta kuulostaa "keisarinleikkaus+ohje" !! En ole koskaan keisaroinut ketään eikä toivottavasti koskaan tarvikaan! Tomukin kun on poika niin CorGin synnytysjuttuja täältä tuskin löytyy :) Eikä meillä myydä mopseja. Sen yhden testin perusteella olen mopsi, ja eilen meille kotiutui R-kioskilta semmoinen kampanjakoiramopsi Elmerin valkkaamana.

Loppuun vielä kuva merkkauskirjoista. Tuon etummaisen malleja oli ne edellisen postauksen mallit, suurin osa suoraan 1:1. Näissä toisissa on sitten monenlaista variaatiota, mutta ihania kukkakuvioita, joista muorikin tykkää.


Seuraavassa postauksessa muorin Fifi III, joka valmistui toissailtana ja pingottui eilen *tuulettaa* ja toivottavasti myös äitienpäiväneuleeni äidilleni. Lähdenpä jatkamaan sitä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

TiinaR kirjoitti...

Heippa! Käyppäs kurkkaamassa blogiini :)