maanantaina, toukokuuta 12, 2008

Äitienpäivää!

*Edit: Keeppikuvat lisätty*

Päivän myöhässä, mutta eikös äitienpäivä ole vähän joka päivä? Sain kuin sainkin valmiiksi kummankin äitienpäiväkäsityön, joten tässä esittelyssä muorilleni tekemä Fifi III:

Lanka: Novita Princess Mohair ja päättelyyn Lady Mohair
Puikot: 6 mm
Koko: 140 cm x 70 cm
Kulutus: 106 g


Tässä vielä äitini ottama kuva muorista huivi päällään. Kymmenkertainen äiti, kaksikymmenkertainen isoäiti ja yli kaksikymmentäkertainen isoisoäiti! Elmeri taisi olla kahdeskymmenes ja hänen jälkeensä on syntynyt ainakin kuusi.


Äidilleni neuloin keepin (kiitos sekä mallille että kuvaajalle :) ):


Ohje:
Moda 1/2006 malli 7
Lanka: Novita Princess Mohair (beige) ja Novita Kid mohair (tumma ruskea ja beige)
Puikot: 7 mm
Koko:
99 cm x 37,5 cm
Kulutus: 190 g
Muuta: Ihanan muhkea ja lämmin tuli! Ehkä saisi olla himppasen pidempi kuin 37,5 cm. 3 o yhteen takareunoista jumittaa vasenta olkapäätä.

Molemmat saajat pitivät lahjoistaan :) Muori jätti heti "harson" harteilleen. Pelkäsin äitini keepin olevan liian ison, kun mallailin sitä päälleni, mutta äitini päällä se on just! Saisi ehkä on reilumpikin. Taitaa äireellä olla isompi haba :) Lisäksi juoksutin veljeäni asioillani puolestani ja ostatin tämmöiset sekä äitilleni että mummalle. Mummalle en nyt kutonut, kun syntymäpäiväksi tein hällekin Fifi III:n. Vasikat kuuluu minun rakkaisiin lapsuudenmuistoihin :) Tässä vielä muutkin tuotteet linkin takana.

Lisää omasta äitienpäivästäni myöhemmin, ne kuvat on vielä purkamatta ja muokkaamatta.

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Voi kun kaunis tuo Fifi! Itse olen tehnyt vain ykkösen.

famu kirjoitti...

Oletpa tehnyt mahtavat lahjat! Ja nuo Marimekon mukit.Itselleni uusi tuttavuus.Nyt sain kivan lahjaidean eläinten kanssa askaroivalle miniälleni.- Fifi 3 näyttää todella kauniilta.Minäkin olen tehnyt vain ykkösen.Ja tuo lanka siinä huivissa antaa kauniin lopputuloksen.Kuin unelma.

äitee kirjoitti...

Kyllä on ollut lahja kovassa käytössä ja on aivan ihanan pehmoinen ja lämmin tämmöiselle jumittavalle niskalle. Habaa tietty on kertyny,mutta eipä tuo tunnu "iristävän",kun antaa mukavasti periksi. Vaari toimi kuvaajana! Jotta kiikoi tekijälle!

Monna kirjoitti...

Kiitokset kommenteista ja äiteelle/mummolle kehuista :) Kiva että on mieluisa ja tuli käyttöön :)