keskiviikkona, toukokuuta 28, 2008

Jippajai!


Klikatkaa kuvaa isommaksi, jos ei teksti näy. Tässä siis tulevat koitokset! Tänään tuli kutsut pääsykokeisiin, molempiin hakemiini! Yleensä olen päässyt vain toiseen, jos olen näihin kahteen hakenut. Ensi viikolla niihin, 10.6. tuo opus pitäisi osata hyvin sosiaalityön pääsykokeissa. Pitäkäähän siis peukkuja!

SNY-lahjakin valmistui tänään! Toivottavasti lähtee postiin tällä viikolla :) Näkyy myös häivähdys tuossa kuvassa, tarkemmat tiedot kun pääsevät perille. Lisäksi liityin Fufoilemaan eli tonkimaan kesken jääneet työt kaapeista ja tekemään ne loppuun, tai toivottavasti mahd. monta. Ainakin Jalmarin paita, vauvan unipussi ja serkun huivi kuuluvat tähän kategoriaan. Ehkä kuitenkin kiskaisen Fabelia puikoille ja tekaisen kesäisemmät villasukat, kun 7 veljeksestä tehdyt tuntuvat kamalan paksuilta paikkapaikoin... nimim. villasukat jalassa melki 24/7.
Vaihdoin vähän kesäisempiä värejä. Olisi kiva laittaa joku valmis pohja, mutta enhän mää osaa (vielä). Pelataan siis niillä mitä on. Ja kävin lisäämässä Fufo-napin.

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Voimia lukemiseen ja onnea pääsykokeisiin!

sade kirjoitti...

Onnea pääsykokeisiin pääsemisestä! ja tsemppiä lukemiseen. Kivakiva, saa odotella siis postia. :D

Satu H kirjoitti...

tsemppiä pääsiksiin! en tiennykkään et sulla on kiinnostusta sosiaalialalle. :)