torstaina, huhtikuuta 17, 2008

Univelan takaisinmaksua

Viikonloppu sujahti ohi. Elmeri otti sai sairastui jälleen kurkunpääntulehdukseen. Kävimme Alavuden Terveysasemalla perjantai-iltana hengittelemässä ventolinea maskin avulla ja tuntui auttavan. Lisäksi saimme kylmähöyrykoneen lainaksi. Tuntui, että pahin yskävaihe taittui tällä kertaa nopeammin. Silti yöt meni yskien ja kun samassa pedissä nukuttiin, aika katkonaiset yöt olivat ja univelka on painanut koko alkuviikon. Nyt alkaa olo olla parempi, mutta ei vielä ihan täysin normaali.

Lauantaina sain hemmotella itseäni äitini parturissa ja mummo vei pojat sieltä mummolaan, joten pääsin vielä ostoksille ihan itekseni. Kävin Siltalassa ja sain ostaa kokoa pienemmät farkut :) ja Keskisen Veskullekin kannoin roposen pari. Sieltä lähti matkaan mm. Mamboa 6 kerää (3,80 €/kerä, ens talveksi pipot), fleeceviltit, keittiöpyyhkeitä, siankorvia, dödöä jne aika tavallisia arkipäiväisiä juttuja. Olen ostanut keittiöpyyhkeitä pääasiassa kirppareilta ja nyt teki mieli ostaa ihan uusia, kun vanhoissa alkaa olla reikiä muutamissa. Erityisesti semmoisia vuosikalenteripyyhkeitä on kiva bongailla, nyt ostin kivoja kukka&ruutu-pyyhkeitä.

Otin matkakäsityöksi valkoista Princess mohairia ja pyöröpuikot ja Fifi III siitä lähti tulemaan. Tuntuu, että projekteja ja idoita on sata, mutta aikaa pitäisi käyttää muuhunkin... tuntuu ettei mitään valmistu, kun rivin pari illassa ehtii tehdä. Toisaalta, jos ei tekisi niitäkään niin ei valmistuisi senkään vertaa.

Isäntä oli siis täällä (in english, siellähän se mokoma poseeraa joittenkin missien keskellä...) ;) , Virossa Paintballin merkeissä (lisää kuvia). Ehjänä saatiin kotiin, mitä nyt pari hiertymää oli polvisuojista tullut. Pojat sai pikkuautot ja äiti karkkia :)

Huomiselle on siis ansaittu iltavapaa! Täältä tullaan Lutakko ja Poets of the Fall! Poetsia soiteltiin jo silloin, kun Elmeriä mentiin synnyttämään. Lift pauhasi autossa, kun isäntä polki kaasua :) Liput ostettiin kaverien kanssa etukäteen, että varmasti mahdutaan sekaan. Rock rock!

2 kommenttia:

Bilkis kirjoitti...

Bongasin ison Elmerin sieltä linkistä:)

Oli kiva lukea kuulumisiasi. Meillä on sairastettu viikko ja kyllästys on suuri.

Leena Katto kirjoitti...

Poikkesin toissapäivänä Citymarketissa ja löysin alekorista Mamboa hintaan 3.00 euroa! Nokitus se on pienikin nokitus. ;)

Ei mutta mulla on aina kauhea miettiminen, onko joku alelanka todella alennuksessa, kun en muista normaalihintoja (eikä tuollakaan niitä ollut näkyvillä, mrh!). Olipas siis iloista lukea, etten ihan typeriä kauppoja tehnyt. Keriä nimittäin tarttui mukaan muistaakseni kahdeksan... Ja yksi beige Huopanen samaan hintaan. :)