torstaina, huhtikuuta 17, 2008

Ketä täällä käy?

Noin puolitoista kuukautta takaperin mainostin, että Google Analytics imee tietoa kävijöistä. Ajattelin jotain teille kertoilla, näitä on niin mielenkiintoista tutkia. Nämä tiedot ensimmäisen kuukauden ajalta eli 9.3.-7.4.2008.

Käyntejä sivustossa on ollut 756 ja keskimääräinen aika sivustossa on 49 sekuntia. 733 käyntiä on Suomesta, 5 Iso-Britanniasta, 4 USA:sta, 2 Saksasta, 2 Virosta ja yksittäisiä käyntejä Ruotsista, Ranskasta, Romaniasta, Australiasta muutamia kertoakseni. Suomesta eniten käytejä on Jyväskylästä 148 ja loput top 10 :ssä ovat Helsinki, Seinäjoki, Tampere, Vantaa, Turku, Leppävirta, Jämsänkoski, Oulu ja Imatra. Kävijöitä on päiväkohtaisesti ollut 10-53, keskimäärin 24 kävijää per päivä.

Kävijöistä 163 on tullut blogiini suoraan ja googlen kautta tänne on löytänyt tiensä 138, blogilistalta 102 ja neuleblogi-ringin kautta 59. Seuraavana listalla on Bilkiksen blogi Obliikki, Satomaan Sammakkofarmi, Google Images, Dallas pullaa -blogi sekä blogger.com. Näitä osoitteita on kaikkiaan 47, tässä top 10.

Yleisimmät hakusanat, joilla tänne on tultu: Tomuisaa, Rapex, Katia langat, Dominoneule, Keijun kuvamaailma, ailin lapaset, cars hahmot, huivi ohje, lankakauppa netissä ja mariomyssy. Erikoisin hakusana mielestäni on ehkä "pystyraita kynsissä" tai "kyläkauppa sopuhinta" :) Valitettavasti täältä ei löydy valmiita ohjeita, mutta linkkejä ja vinkkejä kyllä, toivottavasti kaikki ohjeita etsineet ovat löytäneet apuja niistä.

3 kommenttia:

helmisade kirjoitti...

Heh, kuulostaapa hauskalta!:) Ollaan töissä myös hyödynnetty Google Analyticsiä ja sieltä löytyy kyllä mitä hupaisimpia tietoja!:D

Kiitos muuten myös kommentistasi blogissani!

t. helmisade
www.sipuleita.vuodatus.net

Bilkis kirjoitti...

Mikä se pystyraita kynsissä-juttu oikein oli?...

Monna kirjoitti...

Eli joku on lyönyt hakukoneeseen tuon hakusanan "pystyraita kynsissä" ja päätynyt mun blogiini sitä kautta :-D Ei mitään hajua, miksi ja minne, enkä tiiä mitä lie hakenut :-D Muistaakseni oli vielä jostain Britanniasta.