lauantaina, maaliskuuta 26, 2011

Tunnustus


Tämmöisen tunnustuksen sain jo 12.3. Tiinalta Touhua ja Tohinaa -blogista, mutta bloggaaminen on venynyt. Kiitos Tiina!

Kysymyksiä mihin halutaan vastattavan,ovat seuraavat!

1.)Milloin aloitit blogisi
- syyskuussa 2007, eka kirjoitus löytyy tästä

2.)Mistä kirjoitat blogissasi,mitä kaikkea se käsittelee?
- Blogini on pääasiassa paikka esitellä ja arkistoida käsityöni muistiin itselleni ja samalla iloksi ja ideoiksi muille kiinnostuneille. Kotiäitiysaikana kirjoitin enemmän myös lasten kuulumisia, mutta se on jäänyt vähemmälle. Milloin mitäkin päivän polttavaa, pääasiassa kuitenkin neuleita.

3.)Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna kaikkiin muihin?
- Hmmm... enpä osaa sanoa. Elämän maku? Ehkä lukijat osaisivat vastata paremmin :)

4.)Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Osallistuin Sukkasato-nimiseen tempaukseen ja jotta pääsi kirjoittamaan yhteiseen blogiin, piti luoda omat blogger-tunnukset. Tämän jälkeen askel kohti omaa blogia oli helpompi. Olin useamman vuoden seurannut käsityöblogeja ja miettinyt, pitäisikö perustaa oma. Syyskuussa 2007 sitten polkaisin homman käyntiin ja blogi on välillä aktiivisempi ja välillä hiljaisempi.

5.)Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
- En osaa sanoa. Kun käsi on kipeä, ei käsityöt edisty eikä ole esiteltävää. Ehkä voisin aktivoitua valokuvaamaan muuta ja esitellä niitä kuvia...? No, aktiivisempi päivittäjä haluaisin olla.

Tämä pitäisi jakaa viidelle eteenpäin, mutta melkein kaikissa lukemissani blogeissa tämä jo on... joten jaan tämän kaikille lukemilleni blogeille :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan! Mitä kuuluu? Miten kävi poikien vesirokon kanssa, molemmatko nyt saivat sen? Onneksi meidän perheessä on tuo tauti jo sairastettu pois päiväjärjestyksestä. Toivottavasti teilläkin jo ollaan voiton puolella. Terveisin; SNYsi