lauantaina, huhtikuuta 09, 2011

Terveisiä tautipesästä!

Kiitos SNY viestistäsi! Niinhän siinä kävi, että kun ensimmäinen rokkopotilas parani, toinen aloitti ja illalla saamani viestin mukaan myös isillä taitaa olla rokko. Elmerin kanssa sairastaminen sujui suht kivuttomasti. Kun rokot huomattiin pe, olisi poika olotilansa puolesta voinut mennä hoitoon jo ti, mutta rokot olivat vielä märkiä, joten hoitoon poika pääsi 4.4.

Samana päivänä juhlimme isovanhempien kanssa Jalmarin 7 v synttäreitä etukäteen, ja illalla ilmestyi ensimmäiset rokot kasvoihin. To oli eka kuumepäivä ja to ja pe pilkkuja on tullut paljon lisää. Hyvä siis, että päätimme pitää pienet juhlat maanantaina ja siirtää eskarikavereiden synttärit rokon jälkeiseen aikaan. Eilen 8.4. oli virallinen 7 v päivä, ja juhlimme pienimuotoisesti jäätelöllä ja strösseleillä katsellen samalla Jypin peliä, joka harmiksemme päättyi häviöön. Jäämme seuraamaan, kuinka nopeasti Jalmari paranee hoitokuntoon.

Lisäksi mieheni tuli kotiin torstaina kesken päivän huonon olon vuoksi ja tänään olemme ihoa tutkineet ahkeraan. Tulin yövuoroon töihin ja sain viestin, että vesirokolta näyttää, rintaan oli tullut vesikelloja. Jippii. Eipä siinä muuta kuin että mieheni bändi on osallistumassa Gospelin SM-kisaan, joka on lauantaina eli tänään Keuruulla koulukeskuksessa klo 18 -> eli osasi tauti osua kökköön saumaan.

Eilinen oli lisäksi haikea päivä, koska oli viimeiset luennot opinnoissani. Tapaamme ryhmän kanssa vielä harjoittelun purkamisen merkeissä toukokuulla, mutta teoriaopinnot on nyt suoritettu. Outoa. Ensin piti odottaa 8 vuotta, että pääsi kouluun, ja sitten koulu on ohi hups vaan. Tosin muuta tekemistä tässä vielä riittää hetkeksi aikaa, ettei tässä vielä voi laakereilleen heittäytyä :)

Edit: Pahoittelen, että teksti on yhtä pötköä, mutta blogger ei nyt suostu kanssani yhteistyöhön kappalejaon kanssa :(

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Paranemisia kaikille rokkopotilaille!

Anonyymi kirjoitti...

Pikaiset paranemiset! Sittenpä se on sairastettu. Kurja juttu tuo kyllä että sattui kisan kanssa yht aikaa.

SNYsi