perjantaina, maaliskuuta 25, 2011

Maaliskuun SNY

Eilen minua odotti postilaatikossa ihana yllätys. Isäntä kysyi, että "mitä sää nyt oot tilannu?" :)

Katsokaa ja ihailkaa:
Pussillinen lakuja, dropsin pitkät muoviset puikot koossa 4 sekä kaksi kerää herkullisen punaista ja pehmeää Debbie Bliss cashmerino dk:ta! Aivan ihana lanka! Kyllä harmittaa, ettei heti pääse neulomaan! Käsi on taas kipuillut 3 viikon hoitotyönsijaisuuden jälkeen, joten neulomista ei uskalla kuin ajatella. Kaulahuivi olisi kiva, samaa taisin sanoa edellisestäkin langasta :-D Tää ois sellanen luxushuivi, alpacasta voisin ehkä tehdä Citronin... ehkä.


Muoviset puikot tuntuivat mukavan kevyiltä. En vaan oikein osaa neuloa noilla pitkillä puikoilla, kun niiden kanssa pitää olla tilaa ympärillä. Ahkerammassa käytössä ovat pyöröt ja sukkapuikot, pyöröjen kanssa ei tarvitse sohvalla varoa kanssaistujia ihan niin paljon :) Mutta nuo, samoin ne bambuiset, pitää kyllä testata jossain vaiheessa.

Kiitos SNY! Onnistuit piristämään mieltäni jälleen! Ja terveisiä Pohjanmaalle, Kyröstä näkyi paketti lähteneen ;)

Meillä on myös mielenkiintoiset pari-neljä viikkoa tulossa, sillä Elmerille ilmestyi tänään näppylät, oletettavasti vesirokkoa. Mikä tarkoittaa sitä, että jos Jalmari saa taudin vasta veljeltään, alkaa tauti hänellä 2 viikon päästä, samaan aikaan 7 v synttäreiden kanssa. Jippii. No, toivotaan mahdollisimman vähän kutisevaa tautia kummallekin.

Opinnot vetelee viimeisiään, opinnäytetyötä väännän viimeisten kurssien ohessa. Yritän kovasti saada valmiiksi kevään viimeiseen palautuspäivään, mutta katsotaan kuinka käy. Onneksi kesäksi on tiedossa oman alan töitä, niin ei haittaa, vaikka oppari jäisi palautukseen elokuulle. Saisi sitten hakea sosionomin papereilla töitä kesätöiden jälkeen :)

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut!
Toivotaan, että pääsette helpolla vesirokon kanssa,

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saat itsesi taas pian neulomiskuntoon. Tuttua on tuo käsisairastaminen minullekin ja se tunne, kun haluaisi neuloa, mutta ei voi eikä pysty. Pitkät puikot ei ole ehkä silloin kaikkein parhaimmat, itsekin pyöröjä aika paljon käytän. Tuli vaan sellainen pakko ostaa kokeeksi ja siksi nuo muoviset lähti mukaani.
Hyvältä kuulostaa opiskeluun ja työjuttuihin liittyvät kuulumisesikin, toivottavasti kaikki menee nappiin.
t. SNYsi

Marika kirjoitti...

Kiva lahja ja aivan ihanan värinen lanka !! :-)

Minulla on jäänyt kaikki kipuilu käsistä ja selästä pois säännölisellä kuntosaliharjoittelulla.

M kirjoitti...

Leena: kiitos!
SNY: eihän nuo puikot onneksi kaapissa happane :) Kuntoutellaan kättä ja testataan puikot, kun käsi antaa myöten.
Marika: Varmasti tuollainen säännöllinen jumppaaminen ja treenaaminen auttais mullakin asiaa. Liikunta on ollut tosi olematonta Tomun lähdön jälkeen. Etenkin nyt, kun pitää taas istua paljon koneella naputtamassa niin vastapainoakin pitäisi olla oikeassa suhteessa. Motivaatioksi ripotella ihkulangat näkyville... ;)