torstaina, helmikuuta 17, 2011

Helmikuun SNY-paketti

Elämä on hektistä. Loppukiri harjoittelussa työllistää ja sen lisäksi kotona on viikonlopun aikana demoäänityksiä isännän bändin kanssa. Harjoittelun loppuarviointi oli tänään ja se meni hyvin :) Samoja huomioita ohjaajani olivat tehneet minusta kuin itsekin olin. Olen saanut hyvän pohjan lastensuojelutyöstä, tästä on hyvä jatkaa matkaa eteenpäin lisää kokemuksia hakemaan.


Päätarkoitukseni oli kuitenkin tulla esittelemään tämä ihana paketti, jonka sain ystävänpäivänä eli maanantaina. Snyni muisti minua kolmella kerällä Drops Alpacaa, paketilla Geisha-herkkuja, pitkillä dropsin bambupuikoilla, Viron suurimmalla käsityölehdellä, kortilla sekä kahdella tikkarilla ja muumipurkalla, joiden uskon olevan Jalmarille ja Elmerille :)

Kävin kaivamassa toissa kesänä ostamani Drops Alpacat esille, kun jäi vaivaamaan, ovatko Snyn kerät samaa väriä. Eivät ole samaa väriä, mutta ei suuresta erosta ole kyse: omat ostamani ovat väri 2922 ja nämä uudet kerät ovat 2921 eli ei kaukana :) Joko käytän nämä yhteen yhteiseen projektiin tai teen kaksi erillistä, nähtäväksi jää. Tästä vähän enemmän vadelman värisestä langasta tulisi kyllä ihana kaulahuivi!

Toivon, että viikonloppuna ehdin tutustumaan lehteen kunnolla. Silmäilyllä vaikutti hyvin mielenkiintoiselta. En olekaan aiemmin tätä lehteä lueskellut. Herkut ovat ihme kyllä vielä jäljellä, joten niitäkin viikonloppuna maistelen. Kiitokset vielä kerran!

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kivan paketin olet saanut Snyltäsi ! Taas harmittaa kun en taaskaan osallistunut siihen.

Annie kirjoitti...

Ah, kuinka kaunista tuo vadelma-alpacca :) Tuota pitää kyllä hankkia itsekin varastoon. Ihanan paketin olet saanut :)

Anonyymi kirjoitti...

kiitos kommentista blogissani.! Sadetakki ja pelastusliivi ovat kyllä vielä isoja, mutta Orvokki mieltyi leluihin, ja lähettäisi mielellään pari märkää suukkoa. KIITOS
t:vilma

Anonyymi kirjoitti...

Älä ota mitään stressiä postauksien suhteen, kyllä tässä kaikenlaista ehditään, rinki kestää kuitenkin 4 kk! Olet päivittäin ajatuksissani, vaikka en kommentoi niin usein ;) Sinun SNYsi.

M kirjoitti...

SNY: <3