lauantaina, joulukuuta 19, 2009

Syksyn Sny-kierros paketissa

Sain eilen joulukuun paketin ja sain tietää, kuka minua on syksyn lahjonut. Tässä ensinnä kuva paketista, joka sisälsi 2 nöttöstä herkullisen väristä Hahtuvaista huovutushommiin, kerän Teddyä, pussin herkullisia pätkiksiä sekä kaksi kaunista kynttilää.

Lahjojani oli Kaisa Taidetta ja romantiikkaa -blogista. Blogi on uusi tuttavuus, en ole siellä ennemmin vieraillut. Kiitokset kuluneesta syksystä ja hyvää joulua ja uutta vuotta sinulle! Tästä klikkaamalla voit katsella syksyn paketit.

Itse lahjoin Oikein Nurin -blogissa kirjoittelevaa Leenaa. Leena oli mukava lahjottava, kun hänellä tuntui olevan samanlaisia mieltymyksiä kuin minulla ja lomakkeessa oli selkeitä väri- ja muita toiveita. Syyskuussa lähetin vironvillaa, serviettejä ja silmukkamerkkejä. Villan ostin AnneM:ltä samalla kun ostin tukun vyyhtejä itellenikin.

Lokakuussa lähetin kaksi kerää Lin-pellavalankaa, kun Leena kirjoitti haluavansa kokeilla pellavaa ja hamppua. Hamppu jäi nyt toteuttamatta, mutta vinkkinä seuraavalle kierrokselle ;) Kuvaa en ole muistanut ottaa, kurkatkaapa tästä. Eli 2 kerää Liniä, vekkuli Lehmä rullaluistimilla -muistikirja, teetä ja kortti.

Marraskuussa oli tarkoitus saada paketti lähetettyä alkukuussa oleviksi synttäreiksi, mutta pakettiin tahtomani sukat eivät valmistuneet aikanaan. Viesteilin pahoitteluni blogiin ja loppukuusta sain koko paketin liikkeelle.

Eli Drops Fabelista sukat samalla ohjeella kuin tein äitienpäiväsukat äidilleni, 3 kerää Drops Alpacaa oranssina, 2,5 mm bambupuikot sekä sävy sävyyn oranssi nalle-heijastin. Ja tytöille tikkareita :) Keräsin tarkoituksella saman sävyisiä juttuja tähän pakettiin, väriruiske pimeään marraskuuhun. Leena oli jo tekaissut näistä langoista upean huivin!

Joulukuun paketti eli paljastuspaketti.

Sinne olen perinteisesti laittanut jotain paikallista, tällä kertaa Utunan Kampalankaa, Beata-neitiä. Lisäksi jokaisen neulojan oiva apuväline eli mittanauha rullamitan muodossa ja suuta makeaksi herkullisilla smurffi-vaahtokarkeilla. Näitä me ostetaan Keskisen Kyläkaupasta ja perjantaina pojat tarjosivat pussillisen päiväkodissa loman alkamisen kunniaksi. Jään odottelemaan, millaisen huivin Leena näistä tekee :) Hyvää joulunodotusta sinne pohjoiseen!

Seuraava kierros on suunnitteilla kevääksi, uuden emon ja osallistumismaksun voimin. En vielä tiedä, osallistunko vai en. 2 eur ei ole päätä kohti paljon ja minusta on ihan fiksu idea kerätä raha enkelipaketteja varten näin, mutta kun osallistujia on 100 + niin siitähän tulee yli 200 eur. Sillä saa aika monta 15 euron arvoista pakettia. Ja luulisin maksun sitouttavan rinkiin paremmin, vaikkei maksu päätä huimaa. Mielestäni olisi hyvä idea jättää arvonta pois ja laittaa jäävät rahat hyväntekeväisyyteen.

*edit: typoja ja lisäyksiä*

3 kommenttia:

villasukka kirjoitti...

Sny Kaisa toivottaa oikein Rauhallista joulua!

Leena kirjoitti...

Hei Monna,
Adamas-huivi on tulostettu ja lisätty "neulomuksien" listaan. Olen joskus huivin ohjeeseen törmännut, mutta nyt aion sen toteuttaa.

T: Leena

ps. magneettikuvauksissa löydettiin jotain, mutta jatkotutkimuksiin pääsemme vasta tammikuussa? Yritämme kuitenkin nauttia Lasten vuoksi Joulusta täysillä.

M kirjoitti...

Kiitos Kaisa ja Leena!

Leena: kiva että löysit mallin. Hoksasin vasta myöhemmin, että olisin voinut linkinkin kaivaa valmiiksi. Toivon sydämestäni teille rauhaisaa joulua, vaikka jatkotutkimukset varmasti murehduttavat. Olen hengessä mukana! Voit pistää myös s-postia, jos tahdot. Jaksuja ja joulumieltä!