tiistaina, heinäkuuta 29, 2008

Tapahtuipa kerran S-Marketissa

Minä: "Hei!"
Henkilö X: "Hei Kuule, eksyin tässä sun blogiis ja mulla olisi se Neulojan käsikirja."
Minä: " ...?"
Hlö X: "Se Stitch 'n Bitch. Ajattelin että voisin sen sulle myydä. Jos siis haluat vielä."
Minä: "Joo, toki! Hieno homma!"

Eilen kaipaamani opus oli kiikutettu postilaatikkoon tilinumeron kera! Ihan mieletöntä tuuria, kiitokset vielä kauppiaalle! Pääsi kirjaston omistama kappale takaisin kiertoon ;) Minun ikioma Stitch'n Bitch!

Kiitoksia vielä edellisistä kommenteista, kivaa kun sataa hauskoja kommentteja :) Ja terveisiä sinulle, joka et tunnista, niin voi olla, ettei tunnetakaan :) Olemme asuneet Petäjävedellä vasta lokakuulta 2004. Ja edelleen keitellään vesiä. Eilen tuli uimahalli-fiilis suihkussa käydessä, kun kloori tuoksui nenään. Mahakin on rauhoittui lauantaina, mutta tänään on taas sekoillut. Toivottavasti myös Bilkis vielä uskaltautuu tänne, vaikka hurjalla temmolla karkuun juoksi ;)

Eilen sai soitella ammattikorkeaan ja kysellä, miten oli hoitotyön pääsykoe mennyt. Se oli mennyt ihan nappiin eli olisin sisällä, jos olisin laittanut sen ykkösvaihtoehdoksi (ykkösvaihtoehdosta sai 5 lisäpistettä)! Katotaan, irtoaako varasijoilta mitään, jos ei niin uusi draivi päälle syksyn haussa. Hakutoimistosta sanoivat, etteivät vielä ole jakaneet yhtään paikkaa varasijoille oleville, ensi viikolla selkiää kun perjantaina pitää olla paikat otettuina vastaan. Jännää on.

Isännällä alkaa kesäloma maanantaina, koko kuukausi! Saa rauhassa selvitellä tulevan syksyn kuvioita eli päivähoitojuttuja ja työttömyyshommeleita, jos ei kouluun pääse. Lisäksi tiedossa kenties vähän töitä (minulla keikkaa siis), remppaa, matkustelua ja koko perheen yhteistä aikaa, ja toivottavasti kahdenkeskistäkin. Ja Elmerin 3 v synttärit. Poika odottaa niitä jo kovasti :) Jalmari puolestaan jo odottaa joulua :-D

SNY-parit on jaettu. Nyt vaan opiskelemaan blogia ja suunnittelemaan paketteja! Ja terveisiä omalle salaiselle, toivottavasti löytyy hyviä vinkkejä täältä :) Ja kysy apuja jos iskee tenkkapoo ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei mulla ainakaan ideoista tule pulaa. Tenkkapoo tulee korkeintaan siinä vaiheessa, kun pitää vähän vetää johonkin kohtaan rajaa... :) t:sny

M kirjoitti...

ok :-D

seijap kirjoitti...

Moi, kiertelen tässä huivivaihdon blogeja läpi. Lisäsin blogisi suosikeihin

Kirsi kirjoitti...

Maanantaina arvon Huivivaihdon salaisetystävät. Viimeistään tiistaina saat ystäväsi tiedot.

Kaisa kirjoitti...

Onnea matkaan kaikkien suunnitelmien kanssa! Onneksi asiat aina järjestyvät.