sunnuntaina, elokuuta 03, 2008

Kun lapset on poissa, niin ...

... äiti hyppii pöydällä? No ei sentäs, mutta inspiroiduin keittiötä siivoilemaan. Lisäksi on isännän kanssa lenkkeilty, saunottu ja olla öllötelty. M & M kävivät meillä oleilemassa pitkästä aikaa ja oli mukava viettää aikaa ihan vain aikuisessa seurassa :) Näiden lisäksi on tullut lueskeltua ajatuksia herättävää kirjaa nimeltä "Helvetissä on erityinen paikka naisille, jotka eivät auta toisiaan." (klikkaa kirjan nimeä niin pääset kirjakaupan sivulle katsomaan opusta) Lainasin sen, kun toisena kirjoittajana on Liza Marklund, dekkaristi josta pidän. Lukekaa :) Myös huivit ovat vähän edistyneet. Kiri on telakalla, kun mietin, pitäisikö sen olla isompi ja jos niin miten paljon. Mitat arviolta 130 cm ja 80 cm, hankala mitattailtava mytty, mutta jotain suuntaa tuo antaa. Branching out semmoisen 10 - 15 cm vajaa, Luna moth shawlissa menossa toinen kaavio toiseen kertaan, ohjeessa se tehdään neljästi. Ehkä teen isomman, katsotaan. Kuvio ei ehkä tule niin oikeuksiinsa pätkävärjätyssä langassa, mutta katsotaan valmiin huivin kohdalla uudelleen.

Huomenna pitäisi perehtyä asioiden hoitamiseen eli soitella vähän joka puolelle. Pidelkäähän peukkuja! Huomenna tai tiistaina pitäisi tulla huivivaihdon parin tiedot, pääsee etsimään inspiraatiota ja uusia ideoita. Törmäsin myös tällaiseen ja tekisi mieli osallistua. Pitää vielä mietiskellä, riittääkö aika. Onhan tässä vielä miettimisaikaa :)

Onko joku käynyt katsomassa sen uusimman Batman-elokuvan? Mitä tykkäsitte?

4 kommenttia:

Freja kirjoitti...

Peukut pystyssä!

seijap kirjoitti...

Meillä on selailtu paimenkoira rotuja. Gorgikin sieltä löytyi. Heti tuli blogisi mieleen.
Meillä on ajatus, että ensi keväänä otamme lampaita ja jos se homma onnistuu niin Vilma saa sitten hankkia lammaskoiran kun on osoittanut jaksavuutensa lampaiden kanssa, eli viiden vuoden päästä ;).

Minäkin muuten kävin jo huivivaihtoparin blogia kurkkimassa.

seijap kirjoitti...

Sitä Bordercollieta minäkin ajattelisin itse. Mutta täytyy nyt seurailla ja tutustua asiaan.

MinskuH kirjoitti...

Sinulle on blogissani jotain :)