tiistaina, heinäkuuta 08, 2008

Varasijoilta reissuun

Niinhän siinä sitten kävi, että varasijoille jäin: sosiaaliala 14 ja hoitotyö 16. Parhaat varasijat tähän asti eli jotain positiivista sentään. Jään odottelemaan ja miettimään, mitä sitä syksyllä tapahtuu. 1.8. jälkeen voi kysellä opiskelupaikkojen tilannetta, kun 1.8. klo 16.15 mennessä pitää ottaa opiskelupaikka vastaan. Jyväskylään on niin kova tunku, että tuskin paikka aukeaa, mutta aina kannattaa yrittää.

Lähden poikien kanssa kotikonnuilleni loppuviikoksi. Kännykästä tavoittaa, jos joku sielläpäin tahtoo treffailla :) Ukkilassa ollaan alkupätkä ja mummolassa perjantaista. Koitan tässä pähkäillä, mitä itelle pakkais mukaan, poikien kamat alkaa olla kasassa. Tulikin eilinen 7 v hääpäivä vietettyä pyykkiä pesten ja siivoillen, ettei jäisi kamala kaaos kun lähdetään. Isäntä painaa töitä ja tekee putkimiehen kanssa remppaa eteenpäin, lomailee melki koko elokuun.

Käsitöitä ajattelin pakata useamman, lähinnä vauvasukkamateriaalia, yhdelle vauvalle olen luvannut myssyn, ehkä myös vihdoin aloitan itelleni Luna moth shawlin. Ystävän Kiri matkaa mukaan, mutta branching out ja unipussi saavat jäädä kotiin. BO tökkii jostain syystä taas ja unipussi on turhan iso reissuneule, eikä siinä enää neulottavaa juuri ole! Hupun saumat, hihat kiinni, vähän joustinneuletta reunoihin, napit kiinni ja valmis on. Jäänee se vuori tekemättä, kattoo ny. Sain testata pian vuoden vanhalle poitsulle pussia ja ihan kivalta näytti, ei ollenkaan niin toivottamalta miltä aiemmin tuntui. Täytynee kuitenkin ommella umpeen turvakaukalon vyölle tarkoitettu reikä, näyttää liian pieneltä monien kaukaloiden turvavyömokkuloiden rinnalla.

Jos suinkin maltan, pysyn poissa koneelta loppuviikon, joten hauskaa viikkoa kaikille! Tässä vielä pari kuvaa suloisista vieraista, jotka meillä perjantaina pyörähtivät Muuramesta:
Tanu, ikää noin 6-7 kk


Topi n. 1 v 8 kk

PS. Uusi Ulla-nettineulelehti on ilmestynyt! Paljon kivoja sukkaohjeita ja artikkeli sukkalangoista muiden kivojen ohjeiden muassa. Miksei pojille pueta mekkoja??


PPS. Heinäkuun lopulla vielä aukeaa SNY-ilmoittautuminen, n. 20 mahtuu kuulemma matkaan, kannattaa olla kuulolla täällä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

myöhästyneet hääpäiväonnittelut. meillä tulee tän viikon pe 5v täyteen. :)

oikein ihanaa lomaa! <3

Villasukka kirjoitti...

Joo, miksei pojille voi tehdä mekkoja, hameita, rimpsuja.... Nimin. kaikki kummilapset poikia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sympatiaa koulujutun takia! Varmasti asiat menevät juuri oikealla tavalla, vaikka nyt harmittaakin.

Ullan mekkoja ihastelin myös minä, onneksi on kummityttö ja veljentytär, joita voi hemmotella rimpsuilla:)

Anonyymi kirjoitti...

Rohkaisua siulle opiskeluun pyrkimisessä! Kyllä se paikka löytyy, kun sen aika on.

Anonyymi kirjoitti...

Niistä helmijutuista. en löytänyt sun s-posti osotetta, sinne ois tietty helpompi kirjotella kun tohon helmeilyyn liittyy niin paljon.. :) mä en oo siemenhelmillä tehnyt niitä kukkasia ym, luulisin että niitä tehdään siimaan. noi mun korut teen vaijeriin. kysele lisää ja vaikka s-postilla (sadee80@luukku.com) niin neuvon osaamiseni mukaan. helmetti-foorumi on kanssa hyvä, siellä paljon neuvoja. ;)