tiistaina, joulukuuta 18, 2007

Jouluvalmistelujen keskeltä jotain

Ensinnä punnitus. Unohdin eilen, joten tänä aamuna otin lukemat: - 200 g ja + - 0 cm. Tähän perään onkin hyvä lisätä seuraava :-D

Tällaisen bongasin Teijan blogista:

Joulupöydän persoonani:

Ideakeittiön jouluruokatesti: olen joulukinkku

Olen joulukinkku
Olen joulun tukipylväs ja turva

Tee sinäkin
Ideakeittiön jouluruokatesti"Hei, ei sanaakaan ulkomuodostasi, kaikki tämä koskee siis persoonaasi! Olet joulun tukipylväs, luonteeltasi tasainen ja herttaisen ystävällinen. Vaikka satunnaiset tuttavat saattavat pitää sinua yksioikoisena ihmisenä, pinnan alta löytyy syvyyttä ja sitkeää kestävyyttä mennä vaikka läpi harmaan kiven, kun vain olet katsonut asian sen arvoiseksi. Lähimmät ystäväsi arvostavat rehevää huumoriasi ja he tietävät, että juuri sinuun voi turvautua pahan paikan tullen. Joululaulu, joka kuvastaa persoonaasi on tietenkin ”Porsaita äidin oomme kaikki”, vaikka hyvin usein juuri sinä olet se äiti."

Osa lahjoista lähti tänään postiin, loput toivottavasti menevät perille henk. koht. toimituksina. Kuvia otin eilen, niitä toivottavasti näkyvissä lähiaikoina.

Mitään käsitystä ei vielä ole, missä ja miten joulua vietämme. Pojille ostettiin omat rummut joululahjaksi ja pääsevät niiden kimppuun pyhinä. Ei tartte enää kurkotella ja pelätä putoamista! Kovia poikia ovat soittamaan molemmat, pienempi ehkä himpun verran innokkaampi isoveljeään.

Lisäjännitystä elämään toi viime viikolla puhdasvesiputken katkeaminen tuossa ihan naapurissa. Oltiin ilman vettä ke klo 15 - to klo 7.30. Ke ilta kului onneksi JKLssä pikkujouluissa, joten suuremmilta ongelmilta vältyttiin. Mutta tuntuu se tohlolta, kun ei voi vessaakaan vetää, kun ei tule PUHDASTA vettä :-O Karmeeta tuhlausta... Hassulta tuntui myös erään mummon kommentti ruskean veden tulemiseen:"Sehän sotkee vessanpöntönkin ihan!" ...joo... Pääsin myös avaamaan sanaisen arkkuni samaisena torstaina, kun naapuri kävi tekemässä pienen haastattelun aiheesta Radio Keski-Suomeen. Onnistuin ite missaamaan haastattelun kun liian myöhään tajusin, ettei antenni ole paikallaan, mutta miehen täti oli kuullut ja kehui. Ja tämän postauksen mummokin oli kuulemma päässyt haastatteluun, muttei ollut koirasta puhunut mittään.

Ei kommentteja: