torstaina, joulukuuta 27, 2007

Joululahjoja osa 2

Äidilleni tekemät säärystimet. Kaksinkertaista Nalle Coloria puikot 4,5 mm ja 5 mm. Koristeena tuommoinen ketjusilmukkahässäkkä, joka kiertää toista säärystintä. Toiseen tuli tuommoista jännää pystyraitaa, toinen pysyi tasaisen kirjavana. Äidin miehelle tein samanlaisen pipon kuin kummipojalle, toki isomman eli 120 s. Kuvaamatta näköjään jäi, samoin isän avovaimolle tekemäni kaulahuivi. Aaltopitsiä ja lankana joku vyötteetön "nyppylälanka" 5 mm puikoilla. Veikkaisin olevan jotain puuvillasekoitetta. Ehkäpä ukki joskus ottaa kuvan ja laittaa mulle ;)

Äitini eli mummon ja tämän miehen eli vaarin paketissa lisäksi kynsilakkaa, puuterikuulia ja suihkugeeli. Yhdet osat vaarin ja ukin lahjoja eivät ehtineet tulla ennen joulua, laitetaan sitten uuden vuoden pakettina. Ukin ja mummin paketissa lisäksi jalkavoide, suihkugeeli & vartalovoide ja käsivoide.

Pikkuveljelle suihkugeeliä, pussilakanasetti ja vihreä farkkupaita.

Myös anopille ja apelle lähti Fifin lisäksi shampoo & hoitoaine, jalkavoide sekä käsivoide.

Kummitytölle tekemäni kettupuuhka. Lanka Novitan Tango Fani, kulutus ... ? Muistelin että 2,5 kerää mutta muistikirjassa lukee 3,5 ... hmm... varhaisdementiaa. Puikkona kuitenkin 4 mm pyörö. Oikaisin korvissa siten, että neuloin ne suoraan päähän yhtenä lärpäkkeenä. Nenäkin on, mutta ei näemmä näy kunnolla kuvassa. Kiva malli, kun ensin tottui tuohon langan työstämiseen. Pakettiin sujahti myös tarroja.

Varhaisdementiaa kuvaa myös kummipojan joululahja: samanlainen pipo kuin viime vuonna! Voi nolotus... Ensi vuonna siis jotain muuta...

Pari pakettia tuossa vielä odottelee. Rakkaan ystävän kanssa vaihdetaan paketit hänen tullessa käymään loppiaisen jälkeen, sinne voisi jotain vielä neulaista.

Omat joululahjat: rahaa, yöpaita, fleecepaita, sukkia, hajuvettä, Autot-Cars hahmot Luigi ja Guido sekä yhteisesti saatiin syviä lautasia. Ja diakoni oli käynyt tipauttamassa postilaatikkoon Päivän Tunnussana 2008 vihkoset molemmille ja pojille pienet kirjanmerkit. Rahaa ajattelin sijoittaa vaatteisiin ja kenties neulontavälineisiin ... :) Pojat saivat isot kasat leluja ja vaatteita. Mieluisimpia ovat Autot-Cars -lelut ja muut oheistuotteet, Puuha-Pete DVD:t, moottoripyörät, Plaston iso roska-auto ja iso rahtilentokone ... nyt alkavat myös palapelit ja muut pelit kiinnostamaan, kun leluilla on saatu leikkiä mielin määrin. Niin, ja joulun suurin lahja pojille oli omat rummut. Oikeat, lastenkokoa. Niitä on käyty soittelemassa moneen kertaan. Enää ei tarvitse keikkua isin rumpujen kimpussa peläten putoamista ;)

Joulun alla pienempi poika kuumeili. Nyt kuumeilee isompi. Toissa yönä valitteli mahaa, viime yönä päätä ja otsaa. Suppoa ja juomista ja silittelyä. Tällä hetkellä tuntuu ihan normaalilämpöiseltä. Onneksi joulu saatiin olla terveinä mummolassa ja ukkilassa. Arki alkoi tänään, kun isännän piti töihin. Ihan liian nopeasti meni pyhät!

Ei kommentteja: