torstaina, huhtikuuta 02, 2009

Huhtisnyy

*Ensinnä Mainos*

Petäjäveden kirkossa on tulevana sunnuntaina Tuomasmessu, jossa myös allekirjoittanut on mukana menossa. Lämpimästi tervetuloa kaikki Petäjäveden Kirkkoon klo 18:00! Jos Tuomasmessu on vieras juttu, voit käydä lukemassa lisää täältä.

*Mainos päättyy*

Hädin tuskin ollaan ehditty huhtikuulle, niin ihanainen snyyni jo muisti minua paketilla :) Osui kyllä hyvään saumaan jälleen, on ollut tosi rankka viikko sekä henkisesti että fyysisesti. Minä ja pojat podimme mahatautia sunnuntaina, isäntä viime yön. Jalmari oksensi kerran, Elmeri kahdesti, minä istuin tiiviisti vessassa moneen otteeseen oman mahani kanssa. Sen jälkeen yöt ovat olleet risaisia, kumpaakin poikaa saa kuljetella yöllä takaisin omaan huoneeseen ja omaan sänkyyn nukkumaan, kun ovat nähneet ja "ovat nähneet" pahoja unia. Lisäksi aloittelimme Elmerin vasemman silmän peittohoidon, mistä käytiin kauhea tappelu tiistaina. Eilen meni jo suht kivuttomasti, aloitetaan pienillä puolen tunnin - tunnin ajoilla. Hoitoa pitäisi tehdä 5 päivänä viikossa 6 h kerrallaan.

Mutta siihen ihanaisen aurinkoiseen pakettiini! Kuin olisi lähetetty palanen aurinkoa, ripaus porkkanaa ja kauhallinen ruskeaa sokeria ja kaikki yhdessä langassa! Lisäksi hauska tilkku "Knit Now - Dishes later" (Neulo nyt- tiskaa myöhemmin), ilmeisesti tiskirätiksi tarkoitettu? Tiedä kyllä malttaako tuota sellaiseen käyttää! Kaksi ohjetta, Cookie A:n Rhiannon Sock sekä Rose Hearts Shawl. Ja ihanaiselta tuoksuvaa teetä nimeltään Piparminttu Enkeli (Mustaa teetä, jossa piparminttuöljyä, minttua ja ruiskukkaa). Ja itsetehty kortti, jossa oli mukava viesti :) Kiitokset! Tässä vielä kuvakavalkaadia:


Koko paketti

Lanka on Easy Knits, tyypiltään (villan alkuperä?) Blue Faced Leciester ja värin nimi on Release the stars. Vyyhdissä on 100 g ja 330 yardia.

Tilkkunen ja Lanka

Ohjeet ja Lanka :) Jotain kukkaista tästä langasta olisi kiva tehdä. Kiitokset vielä snyylle! Harmittaa, että tämä oli jo toka vika paketti.

Valitettavasti ei mitään valmista esiteltävää. Kutomisaika on mennyt harjoittelupäiväkirjaa kirjoitellessa ja pyykätessä. Ja nekin, jotka hitaasti edistyy, on snyylle ja pääsevät esittelyyn vasta toukokuulla. Nauttikaahan siis ihmiset keväisestä auringonpaisteesta, sulavasta lumesta ja valoisista illoista! Kohta alkaa viherrys :)

1 kommentti:

famu kirjoitti...

Kaunista,niin pääsiäsajan väristä lankaa.Vaaleansininen tilkkunen on kaiketi tiskirätti?Kiva idea siinäkin.- Pääsiäinen on takanapäin.Ylösnousseen askelissa saamme turvallisesti jatkaa matkaamme.