lauantaina, huhtikuuta 11, 2009

Juhlahumua

Koittakaapas arvata, mitä tässä on tapahtunut:


Onko meillä vietetty salaista lankalauantain ompelupiiriä?


Miksi ihmeessä nämä ihanuuden ovat levällään?


Nämä ovat tietenkin tänään vietettyjen synttärien jälkimaininkeja! Esikoispoikani Jalmari täytti 8.4. viisi vuotta ja tänään vietimme synttärijuhlia. Pitihän sitä ihanuuksia esitellä sekä kummitädille että ystävälle, jolle tein huivilahjakortin synttärilahjaksi. Taisimme jopa löytää sekä mallin että langan:


Jaha, Tomu tahtoi kuvaan... siis tässä:

Lankaa on vain 800 m ohjeeseen suositellun 2050 metrin sijaan, joten katsotaan, minkä kokoinen tästä tulee.

Muita kuvia jälkitunnelmista seuraavaksi. Oli mukavat juhlat, 11 lasta (10 poikaa ja yksi tyttö!) sekä 13 aikuista. Pidettiin sekä kaverikemut että sukulaisjuhlat samalla, pääsivät isovanhemmatkin näkemään poikien kavereita ja vilskettä. Ei kuitenkaan luvassa kuvia lapsista vaan heidän jättämistään tekeleistä.


Jalmarin tekemä koristeltu pääsiäiskivi, äidille <3 sekä parit suklaamunayllärit

Ja pari kuvaa lahjoista, ensinnä hitiksi noussut ruohonleikkuri ja toisena äitin ja iskän lahja isolle esikoispojalle :)Pääsiäisellä on minulle kaksi merkitystä. Se on mielestäni tärkein kristillinen juhla ja lisäksi esikoispojan syntymä kiirastorstaina tekee siitä vielä erityisemmän. Huomenna saa laulaa:"....Halleluja! Tulkaa katsomaan! Hän ei ole enää täällä. Halleluja! Soikoon maailmaan! Hän ylösnoussut on..." Jes!!

7 kommenttia:

sade kirjoitti...

teillä on ollut mukavat juhlat <3

Kaisa Ikola kirjoitti...

Ihanaa pääsiäistä koko perheelle!

seijap kirjoitti...

Vasta näin pääsiäisen lopussa olen piipahtamassa.
Me lauloimme pääsiäisyön messussa tuon laulun.
On teillä ollut ihanat juhlat.

Monna kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Olikin orpo olo kun edelliseen postaukseen ei kommentoinut kukaan. Juhlat oli mukavat, seuraavia odotellessa :) Ja laskeutuminen arkeen alkaa, kun poikain hoitolaukku pitää pakata... voisin vielä jäädä lomailemaan!

Freja kirjoitti...

Tuo halleluja soi päässä koko päivän eilen kirkon jälkeen. :)

Kiitos ihanista juhlista ja kuvista!

Monna kirjoitti...

Kiitos itsellenne, Freja :) Tuo laulu on minusta ehkä paras pääsiäislaulu. Nuorisokuorossa kun laulettiin niin muut moitti, että Monna laulaa liian lujaa, kun se vaan tuli niiin sydämestä ja täysin palkein :) Koitin sanoa, että laulakaa tekin kovempaa, sillä mä en VOI laulaa tätä hiljaa ;)

Mette kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut Jalmarille!