torstaina, helmikuuta 26, 2009

Etusivun tyttö ;)

Jos näitä mallikeikkoja rupiaa enempi olemahan, niin tarttoo varmaan suuren maaliman mallihin hommata mallihymy elikkäs hampahien valakaasu ;) No ei vaan, jos kerran luomuna kelepaa! Eli Utunan Kerttu pyysi poseeraamaan, joten minähän lupasin, ja lupasin lähteä toistekin. Vaikka kuvattavana olo ei ole sitä mieluisinta hommaa, on kiva olla sellaisen kuvattavana, jolla on näkemystä siitä, millaisia kuvia tahtoo. Rantu-liivi on mulla päällä ja ohje löytyy Utunan kaupasta. Täytyy myös mainita tämä suloinen myssymalli Katri, näytti oikein kivalta sekä tyttöjen että äidin päässä.

Sain vihdoin Hamsterikuun neuleen valmiiksi eilen. Ei taida enää ehtiä mitään aloittamaan niin että valmistuisi lauantaina, joten kaivoin käsityökorista Utuna-huivin ja olen sitä jatkanut. Mies kyllä tilasi itselleen Basisti-pipon Mambosta, joten sen toteutusta pitäisi mietiskellä. Idealisti-piposta otin mallia kirjoitukseen, paperilla näyttää ihan hyvältä, mutta miten lie itse neuleen laita? Värivaihtoehtoina Musta pohja - punainen teksti, musta pohja - oranssi teksti, ruskea pohja - punainen teksti, ruskea pohja - oranssi teksti. Tai miksei vaikka oranssi pohja ja musta teksti? Asia selvinnee, kun asianomainen kotiutuu kurssireissulta huomenna. Mutta se valmistunut neule:


Tuubi
Ohje: omasta päästä
Lanka: 7 veljestä Isoraita ja yksivärinen ruskea
Puikot: 4 mm 80 cm pyörö
Kulutus: 268 g
Muuta: Käytössä tänään todettu, että luisuu liukkaita housuja pitkin alas, joten ehkä jotain kiristystä kaipaisi. Mukavasti peittää reidet ja takamuksen, joten ei palele! Hamsterikuun tuotos.

PS. Muistakaa bongauskisa!

5 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Vau! Kiva kuva! Ihan julkkikseksi meinasit? :D

Monna kirjoitti...

Seuraava Vuoden Turha julkkis ;-P

Villasukka kirjoitti...

Kiva nähdä kuva sinusta, mielessään aina kuvittelee ihmiset ihan erinäköisiksi :)

seijap kirjoitti...

Vautsi, ktselin jo aiemmin uusia kuvia Utunan sivuilla. Enpä aevannut, että uusi malli olisikin tuttu.

Monna kirjoitti...

Villasukka & Seijap: :)