perjantaina, kesäkuuta 05, 2009

Kiitos Marjut!Toissapäivänä tulin töistä ja postia kaivellessani mietin, mitähän se ukko on tällä kertaa tilannut. Sen sijaan paketissa koreilikin oma nimeni ja sny-lahjottavanani olleen Marjutin tiedot lähettäjän kohdalla ja tällaisia ihanuuksia siellä oli! Juurikin nuo puikonpäänallet olin ajatellut ostaa ensi tilassa! Kaunis pannulappu ja herrrrkullista suklaata. Ihana kesäinen mansikan tuoksu tulvahti paketista kun avasin sen. Maltillisesti olen syönyt, vielä on puolisen levyä jäljellä.

Näin pikaisesti mahataudin kehdosta. Ensimmäinen sairasloma ensimmäisestä kesätyöpaikastani :( Jalmari oksensi aamulla kun oli lähdössä kuuden maissa töihin ja itse laatoitin 5. kerroksen käytävän lattiaa klo 10, kun tyhmänä lähdin asiakkaan luota juoksemaan alas hlökunnan vessaan. Hyvä kun ehdin ovesta ulos... joten suklaalevyn puolikas säästyy toistaiseksi, kunnes ruoka jälleen maistuu. Heikko olo ja selkää särkee.

Elmerin soittoaika meni ok ja kävimme eilen labrassa. Ihan mielettömän reipas 3 v 10 kk Elmeri kesti hienosti 3 putkilollista. Tuloksia saadaan 16.6. Jonkun ihme laktoosirasituksenkin lääkäri oli ensin laittanut, mutta labran täti soitteli sille, että ei hän ole koskaan tehnyt tällaista lapsille ja siihenkin pitää varata erikseen aika. Perui sitten sen. Ei meillä maidon kanssa voi olla ongelmaa, kun jätkä vetää sitä melkein litran päivässä. Jäämme odottamaan tuloksia. Nyt takaisin maate.

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Ole hyvä:) Paranemisia vain kaikille!

Linssin takaa kirjoitti...

Heippa! En oo saanu sitä ohjetta. Yritin tilata getknittedistä, mutta oli loppu, toimitusaika 6-8 viikkoa. En jaksanut sitä odotella. Täyty sitten valita sen sijaan muuta siihen :)

Se huivi (vaaleanpunainen) on tosi pieni, ehkä jotain 60cm*25cm , tai jopa pienempi.