lauantaina, kesäkuuta 20, 2009

Hyvää juhannusta!

Alkukesä on hurahtanut töihin totutellessa. Työ imee hyvin mehut, illalla ei jaksaisi eikä huvittaisi tehdä mitään kotihommia. Henkisesti sen sijaan olen saanut paljon ja viihtynyt töissä. Olin elämäni ensimmäistä kertaa yövuorossa to-pe perehtymässä ja se meni paremmin kuin osasin odottaa. Jännitin, miten mahdan pysyä hereillä. Töitä riitti tasaisen leppoisasti, joten ei päässyt armoton väsy iskemään. Palautuminen kestänee vielä hetken. Työvuorot ovat tiedossa elokuun puoliväliin asti eikä yhtään yötä, mutta onpa tuokin vuoro nähtynä jatkoja ajatellen. Juhannuksen sain vapaaksi, mutta melkein kaikki seuraavat viikonloput olenkin sitten töissä.

Tilasin Ilun Kaupasta tällaista ihanuutta kesätyön kunniaksi:

Kuva salaman kera.

Kuva ilman salamaa.

Lanka on suloisen pehmoista, 50 % alpakkaa ja 50 % merinovillaa, 100 g ja noin 300 m. Näin kuvan Ilun Blogissa ja ihastuin väriin kovin. Tästä tulee joku ihanainen (pikku?)huivi :)

Lopuksi kuvat äidilleni tekemistäni äitienpäiväsukista, kuvat by mummo:Pitsineuleiset sukat
Lanka: Drops Fabel väri 674
Puikot: 2,5 mm
Kulutus: 65 g
Koko: 38/40

Mun fufoilu on mennyt ihan metsään. Lumi-huivi valmistui niissä puitteissa, mutta Minttumaari on yllättävän iso projekti ohuella langalla ja 2,5 mm puikoilla. Ihana siitä tulee, jahka valmistuu. Aloitin Kellokukka-huivin Teetee Alpakasta, kun poikien hoitotäti jää eläkkeelle syksyllä ja pojat ovat hänellä viimeistä päivää 2.7. Lähdenpä siis tikuttelemaan sitä. Juhannuksen jatkoja!

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Tsemppiä työelämään! Ja hyvää juhannuksen jälkeistä kesää:)

M kirjoitti...

Kiitos :)