tiistaina, maaliskuuta 17, 2009

Maalissnyy

Sain lauantaina sähköpostia, että paketti on matkalla ja luonani kenties jo alkuviikosta. Eilen se kiltisti odotteli minua laatikossa, kun kotiuduin harjoittelusta. Aiiivan ihana, kattokaa ny!

Sain jo pitkään himoitsemaani Ilun värjäämää lankaa, huiviohjeen ja karkkipussin! Langan värin nimi on Juliet Jonesin Sydän ja lanka on 70 % merinovillaa ja 30 % silkkiä, ihanan hippoosta, niin kuin lapsuuden kodissani sanottaisiin! Minkähänlaisen huivin tästä tekisin? Minkähän kokoiseen tämä vyyhti riittää? Spesiaali lanka tarvitsee jonkun spesiaalin mallin ;) Myös tuo huivimalli, Red Dragon Shawl, on tosi hieno! Ohjekin oli selkeän näköinen. Että oih ja voih, mun snyy hemmottelee mut pilalle! Eihän tämä kierros lopu ikinä, eihän? ;)

PS. Ensimmäinen harjoittelupäivä meni mukavasti ja kohta tästä kirmaan sinne jälleen :) Hyvät on fiilikset siitäkin, joten hyviä fiiliksiä kaikille teille muillekin!

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Hihii, "hippoosesta" melkeinpä arvaan mistäpäin olet kotoisin. :) Langasta olen kyllä kade...

Minna kirjoitti...

Murresanat on hauskoja, joten heti alkoi kiinnostaa mitä se hippoonen sitten meinaa?

M kirjoitti...

Joo, olen kotoisin etelä-pohojanmaalta, tarkemmin ottaen Alavudelta. Joku voi korjata, jos kuvailen väärin, mutta minä ymmärrän hippoosella, että se on sellaista pehmeää, silkkistä, ihanaa silitellä. Samassa yhteydessä se on usein hienoa ja ohutta, kait. Minusta paksu villapusero ei voi olla hippoonen vaan se on sitten reilusti pehmeä. Mutta nämä on tämmöstä mutua, mikä lie virallinen määriltelmä? Kaisa?

Löysin täältä http://lotta.yle.fi/rswebvsa.nsf/sivut/Murresanakirja2008?opendocument&pageid=Content131637DF10D

että hippoonen olisi kevyt.

Anonyymi kirjoitti...

Voi,kun olet saanut ihanaa lankaa.Meiltäpäin ei tuollaisia hienouksia löydy.-Mukavaa,aurinkoista kevätviikkoa Sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Lämmin kiitos arvontavoitosta oli niin ihana : )
Laitan kuvia blogiini tämän päivän aikana, tulin just ortopedin vastaanotolta.